Sandaler doftande Ipanema 82539 nyckelpiga vit rosa grön

14,44 EUR

Doftande sandaler för tjejer Ipanema 82539 är gjorda av en välkänd brasiliansk tillverkare. De finns i många storlekar, från 21 till 26, vilket gör att de kan anpassas till fötter i olika storlekar. De är gjorda av ett flexibelt, skumgummimaterial som är mjukt och flexibelt.

De främsta fördelarna med dessa sandaler är en mjuk, halkfri sula, som gör att små fötter kan utforska världen fritt och utan begränsningar, och en annan grad av fästning, vilket möjliggör en korrekt positionering av fötterna. Dessa egenskaper är avgörande för hälsan och tjockleken på små fötter.

Skorna är lätta och absorberar inte vatten, vilket gör dem perfekta för både poolen och stranden. Deras färger – vitt, rosa och grönt – och det charmiga nyckelpigamotivet på gröna blad kommer förmodligen att locka uppmärksamhet och tilltala små modeälskare.

Också anmärkningsvärt är den höga hållbarheten hos dessa sandaler, vilket gör att de kan användas under hela säsongen utan att kompromissa med deras ursprungliga utseende. Även om sandalerna inte förknippas med någon serie- eller filmkaraktär har man gjort allt för att göra dem attraktiva för barn.

Spännet stängs gör sandalerna lätta att ta av och på, och skyddar även små fötter från att tappa skon medan du spelar. Sammantaget är Ipanema 82539 sandaler ett utmärkt val för varje liten tjej som värdesätter komfort och stil.

  • Lås typ: Spännen
  • Material: Gummi
  • Färg: Vit rosa grön
  • sex: Småflickor
  • Karaktär: brist

Tack för att du lägger till din kommentar.

|