Svarta herrskor, bundna Riko 561 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Ämnet för erbjudandet är damskor från det välkända polska företaget RIKO (mönster 561). Dessa extremt bekväma och snygga skor är gjorda av naturligt läder. Det är ett högkvalitativt material, där du alltid kan räkna med hållbarhet och tillförlitlighet. Läderskor passar perfekt till fötterna, även i extrema fall, när de verkar lite för små eller klämmer. Detta beror på att huden sträcker sig bra och därför kan skorna alltid "slitas".


De presenterade skorna har en intressant ovandel i en sportig utgåva. Tillverkade i svart, så de passar bra med alla typer av outfits. Deras universalism är en grundläggande fördel som redan har uppskattats av många kvinnor. Skor perfekta för jeans, shorts, byxor, men även för kjolar och klänningar designade i en sportig stil.


Damer som leder en aktiv livsstil, som fokuserar på komfort och högkvalitativt utförande, kommer att må särskilt bra i dem. Skorna förhindrar att fötterna överhettas, de bärs även bra varma dagar. De är också perfekta för hösten, regnperioden.

  • Färg: grå svart
  • Innersula: Naturläder
  • Yttre material: Naturläder
  • Dominant mönster: utan mönster

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Transaktionen lyckades. Jag rekomenderar.