Rider 81565 fritidstofflor för barn grön grå blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Ett barn som utövar vattensporter bör förses med anständiga barnskor avsedda för denna typ av aktivitet. Därför är det värt att köpa sportklippor av god kvalitet för både pojkar och flickor för regelbundna besök i poolen.

Dessa skor har en speciell sula tillverkad av syntetiskt material, anatomiskt profilerad och deformeras inte under kroppsviktens tryck på sulan. Skor har en typiskt brasiliansk karaktär, eftersom dess ursprung också är brasilianskt. Därför kan vi vara säkra på dess höga kvalitet.

Skorna har en vit sula med ett grönt och marinblått inlägg präglade med karakteristiska mönster, vilket förhindrar att den blöta foten glider in i skon. Flipflopsna är halkfria, vilket är oerhört viktigt och de glider inte av benen tack vare de rejäla remmarna som täcker foten och skomodellen som förutsätter bekväm att gå i dem, både på stranden och på de hala plattorna i poolen. Dessa skor är mycket motståndskraftiga mot fukt och nötning, så de kommer att vara den perfekta följeslagaren för vattensporter för ett barn.

  • Lås typ: Annan
  • sex: Pojkarna
  • Karaktär: brist
  • Färg: grön grå blå

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Jag rekommenderar varmt :)