Skor Puma Future 5.3 Netfit Tt M 105798-03 mångfärgad gul

Produkten är inte tillgänglig ;(

Puma Future 5.3 Netfit Tt M 105798-03-skor är en modell som sticker ut för sin funktionalitet och stil på och utanför planen. Designade av det välkända och respekterade varumärket Puma är de ett idealiskt val för män som värdesätter modern teknik och komfort när de spelar fotboll.

Kategorin som skorna tillhör är "Sport » Sport » Fotboll » Turfs", med betoning på deras syfte - det är skor avsedda för att spela på konstgräs, d.v.s. s.k. gräsmattor. De kännetecknas av en låg profil, vilket ger bättre markkänsla och bollkontroll.

Var uppmärksam på snörningssystemet - dessa skor är utrustade med en beprövad och traditionell fästmekanism, som gör att de kan anpassas individuellt till foten för optimal komfort. Dessutom kännetecknas denna modell av Netfit-teknologin, som erbjuder ännu större personalisering av stängningen och exceptionell stabilitet för foten i skon.

Färgerna på skorna är mycket moderna - det dominerande gula, i kombination med svart, kommer säkerligen att dra till sig uppmärksamhet på och utanför planen. Det är också ett slags stiluttalande, perfekt lämpad för djärva och dynamiska spelare.

Puma Future 5.3 Netfit Tt M 105798-03-modellen är gjord av högkvalitativa material. Den yttre delen av skon, gjord av slitstarkt tyg, säkerställer adekvat andningsförmåga och användarkomfort, och kännetecknas också av god hållbarhet. Innersulan i tyg ökar dessutom bärkomforten och hygienen för skorna.

Puma såg till att dessa skor var utrustade med avancerade tekniska element, såsom den "sockliknande" överdelen, som perfekt kramar om foten, vilket säkerställer dess stabilisering och ökar känslan av säkerhet under dynamiskt spel.

Puma Future 5.3 Netfit Tt M 105798-03 skor är en representant för högklassiga sportskor som kommer att möta förväntningarna hos även de mest krävande fotbollsspelare. De är utan tvekan värda priset – de erbjuder en kombination av genomtänkt design, innovation och funktionalitet som är avgörande på en modern fotbollsplan.

Tack för att du lägger till din kommentar.

|