Pojktofflor Rider 05775 grå gul svart

Produkten är inte tillgänglig ;(

Rider flip-flops är högklassiga skor som är avsedda för simhallen eller stranden, även om de också är perfekta att ha runt i lägenheten eller på gården. De är lätta och bekväma och garanterar maximal komfort under semestern eller vid besök i poolen.

Poolskor från det välkända märket Rider har alla egenskaper hos rejäla barnskor. En tjock sula isolerar bra från marken, men är tillräckligt flexibel för att inte begränsa rörelser eller blockera barnets frihet. Materialet som flip-flops är gjorda av är nötningsbeständigt och absorberar inte fukt, tack vare vilket skorna kommer att tjäna dig bra under lång tid. Rider barnskor är korrekt konturerade, tack vare vilka foten är korrekt placerad och inte glider.

En ytterligare fördel med Rider klaffar är deras estetiska utseende. De är inredda i modern stil och mörka färger och ser bra ut. Den sportiga skärningen kommer inte bara att ge komfort, utan kommer också att glädja varje pojke. Flipflops kommer att ge komfort och kommer att se bra ut. De kommer att fungera bra vid poolen, på stranden, men också till exempel som skor att bära hemma.

  • Lås typ: Annan
  • sex: Pojkarna
  • Karaktär: brist
  • Färg: gult guld grå svart

Tack för att du lägger till din kommentar.

|