På stiftet

Pumpar på en häl är den typ av skor som varje kvinna borde ha i garderoben - till och med för att bara lägga dem en gång i livet. De är nödvändiga för att ge en order i vissa situationer.

Pumpar på en högklack

Den höga hälen förlänger och slims benen och betonar skinkorna - det här är de främsta anledningarna till att du ska bära den. Pumpar med ett fashionabelt tips och en intressant snitt är tillgången till varje självsäker kvinna. Ju högre stiftet är desto bättre blir resultatet!

Klassiska höga klackar

Skor på en stift i en likformig färg, i en nyans av naken eller saftig röd, är oersättliga för en liten svart eller till synes enkel men feminin skapelse. De lägger också till graciösa skapelser som vanligtvis kontor, bestående av byxor och en kostym.

Lätt lägre häl på en sko tillverkad av högkvalitativ hud ska behandla kvinnor som tycker om att känna sig moderna och feminina dagligen och tillbringa större delen av dagen i officiella kläder. Sådana lackerade skor, mocka eller mattläder kommer att se bra ut i vilken kombination som helst!