Neon Ipanema 83078 AG368 Fluorrosa barntofflor

12,68 EUR
20% billigare
15,85EUR

Sommarens mest fashionabla Neon Barntofflor Ipanema 83078 AG368 Fluor Pink - Ett måste i garderoben hos en liten fashionista.

Sommaren är en tid för utomhusnöjen, resor till vattnet och bekymmerslös avkoppling. För att ge våra barn maximal komfort och stil under sommarens äventyr är det värt att välja rätt skor. Det är säkert att säga att Ipanema 83078 AG368 Fluor Pink neon tofflor för barn är en hit den här säsongen!

Ipanema har erkänts av kunder i flera år för att tillverka bekväma, hållbara och snygga flip-flops. Modellen 83078 AG368 Fluor Pink är den perfekta kombinationen av bärkomfort och avantgardistisk design. Tack vare ett speciellt fingerfack av högkvalitativt syntetmaterial säkerställer de stabilitet och säkerhet vid varje steg. Detta är avgörande, särskilt när man spelar utomhus, där det är lätt att halka.

En tjockare sula, motståndskraftig mot nötning och halka, är en annan fördel med dessa flipflops. Det gör skorna inte bara bekväma, utan också säkra vid poolen, hemma eller under promenader. Starka, rosa ränder med glitter ger skorna en unik karaktär och glans som säkert kommer att tilltala unga modeälskare. Den intensiva färgen på fluorrosa gör dem exceptionellt attraktiva och lätta att lägga märke till - både på stranden och under stadsnöjen.

Ipanema Neon flip-flops för barn är inte bara skor, utan också en del av modestyling för barn. De kommer att få varje liten fashionista att känna sig speciell, och deras universalitet kommer att få dem att passa perfekt in i en mängd olika sommaroutfits.

Produkten tillverkad i Brasilien, av det välkända och respekterade varumärket Ipanema, garanterar hög kvalitet på utförande och hållbarhet, tack vare vilken flip-flops kommer att hålla hela sommaren och ännu längre. Materialet som skorna är gjorda av - gummi, är inte bara hållbart utan också lätt att hålla rent.

Låt denna sommar vara full av färger, nöje och mode med Ipanema 83078 AG368 Fluor Pink Neon barntofflor. Ge ditt barn en present som kombinerar funktionalitet med avantgardistisk design. Varje liten dam kommer att känna sig speciell i sådana flipflops!

  • Producentkod: 83078 AG368
  • Färg: rosa
  • Material: gummi
  • sex: flickor
  • Lås typ: Brist
  • Förpackningsskick: Original

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|