Sportskor för män Krisbut 4113 svart grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Nuförtiden är sport och alla dess former väldigt på modet. Butikerna är fyllda med all sorts sportutrustning, kläder och passande skor. Detta är motiverat, för för att börja ditt äventyr med sport måste du förbereda dig.


Om vi ​​vill ha att skorna som vi ska utöva en viss sport i är lämpliga rekommenderar jag att köpa Krisbut-skor. Det är sportskor designade för män i svart med gråa inlägg. De knyts med skosnören, vilket gör att skon kan dras åt ordentligt. De har även en speciell halkfri yta som förutom att skydda mot ett eventuellt fall perfekt absorberar varje steg och inte belastar lederna, vilket är väldigt viktigt vid exempelvis löpning.


Herrskor är helt gjorda av naturligt läder, vilket gör att huden kan andas. Detta är oerhört viktigt i sport, eftersom hela kroppen svettas, och vi vill inte att våra fötter ska brännas av. Fantastiskt bekväm, med en intressant ovandel. Sportskor är lämpliga för alla tillfällen.

  • Innersula: Naturläder
  • Yttre material: Naturläder
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Färg: grå svart

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Snabb leverans, skickas omedelbart. Det hela är specifikt och okej. Allt enligt beskrivningen i auktionen. Professionell, pålitlig, ärlig och pålitlig säljare! Förstklassig produkt, högkvalitativa, superkomfortabla skor! Bra och lyckad shopping. Jag rekomenderar!