Ipanema 83348 AI746 LILAC Fjärilsrutschbanor för barn violett

15,85 EUR

Ipanema 83348 AI746 LILAC Butterfly Tofflor för barn är en riktig njutning för små modeälskare som värdesätter både komfort och original design. Dessa charmiga, flerfärgade flip-flops i bländande lila lockar uppmärksamhet med sin intressanta design, som lägger till en positiv accent till alla barns styling.

Tillverkaren av dessa ovanliga flipflops är det världsberömda och respekterade Ipanema-företaget. Kännetecknet för detta märke är framför allt komfort, vilket är särskilt viktigt när det gäller barnskor. Ipanema gör inte heller besviken när det gäller estetik, vilket framgår av AI746 LILAC Children's Butterfly Flip-Flops. Denna kombination av funktionalitet och uttrycksfull stil gör dessa skor till valet för de mest krävande små fashionistas.

Flipflopsna tillverkades i Brasilien av högkvalitativt gummimaterial, vilket garanterar deras hållbarhet och enkel rengöring. Avsaknaden av ett traditionellt fäste gör det ännu lättare att ta på och av skor snabbt, vilket är en otvivelaktig fördel för aktiva barn. Gummimaterialet garanterar också säkerhet och komfort tack vare den halkfria sulan, vars hållbarhet skyddar mot nötning. Tack vare dessa egenskaper är flipflops perfekta för sommaren - de är perfekta för både stranden och att leka hemma.

Det unika med Ipanema 83348 AI746 LILAC-modellen framhävs av det charmiga fjärilsmönstret som pryder fotbeklädnadens sula, samt glänsande, lila ränder med glitter. Detta är därför skor som säkerligen kommer att tilltala små fashionistas som värdesätter inte bara komfort, utan också ett moderiktigt, distinkt utseende.

Designade speciellt för flickor, lila flip-flops med ett fjärilsmotiv kommer perfekt att komplettera alla sommarstylingar. Oavsett om det är under semesteräventyr eller när du tittar runt på gården varje dag, kommer dessa flipflops att fungera i alla situationer, de är inte bara bekväma utan också en attraktiv del av ett barns garderob.

I sin klass är Ipanema Children's Butterfly Flip-Flops synonymt med komfort, kvalitet och moderiktig design, vilket gör dem till ett perfekt val för sommardagar för varje liten dam.

  • Producentkod: 83348 AI746
  • Färg: Violett
  • Lås typ: Brist
  • Förpackningsskick: Original
  • Material: gummi
  • sex: flickor

Tack för att du lägger till din kommentar.

|