Inblu IR-34 flipflops gul brun svart

Produkten är inte tillgänglig ;(

### Inblu IR-34 flipflops - Vardagskomfort i fashionabla färger

Letar du efter bekväma sommarskor som matchar många stilar? Upptäck Inblu IR-34 flipflops, som kombinerar bärkomfort med ett attraktivt utseende. Dessa mångsidiga flipflops är perfekta för alla tillfällen - från att gå runt i staden till att koppla av hemma.

#### Komfort kommer först

Varumärket Inblu är känt för sin uppmärksamhet på användarkomfort, och IR-34-modellen är utan tvekan ett bevis på detta engagemang. Flip-flopsna är designade för att perfekt passa fotens form, vilket säkerställer en känsla av lätthet och komfort vid varje steg. Den syntetiska innersulan är mjuk och fotvänlig, vilket gör flip-flops perfekta för hela dagen.

#### Universella färger för varje kvinna

IR-34-modellen erbjuder ett brett urval av färger - från fräscht gult, genom eleganta nyanser av brunt, till klassiskt svart. Tack vare detta kan varje kvinna hitta något för sig själv och matcha flipflops till hennes favoritstilar sommar. Guldaccenter ger flipflops en lite lyxig karaktär, vilket gör att skorna ser eleganta ut trots sin avslappnade karaktär.

#### Enkel design för många tillfällen

Inblu IR-34 flipflops har en enkel men elegant design. Bristen på ytterligare mönster betonar modellens universalitet och låter dig kombinera den med en mängd olika kläder - från sommarklänningar och shorts till vardagsjeans och bekväma leggings. Ovandelen med en intressant textur ger karaktär till flipflopsna utan att överskrida gränserna för god smak.

#### Subtil elegans utan höga klackar

Bekväma 2-centimeters klackar/plattformar garanterar stabilitet utan att ge avkall på elegans. Inblu IR-34 flip-flops ger ett skonsamt lyft som är både bekvämt och estetiskt förfinat, samtidigt som du inte tröttar ut fötterna även efter långvarigt slitage.

#### Miljövänliga material

Med ekologi i åtanke beslutade tillverkaren att använda ekologiskt läder, som är ett alternativ till traditionella material av animaliskt ursprung. Att ta hand om miljön betyder inte att ge avkall på kvalitet - Inblu IR-34 flip flops är hållbara och lätta att sköta om.

### Sammanfattning

Inblu IR-34 flipflops är ett förslag för kvinnor som värdesätter komfort och stil. Ett överkomligt pris kombinerat med hög kvalitet på utförande och uppmärksamhet på detaljer gör denna modell till ett utmärkt val för sommarsäsongen. De är perfekta för både vardagsracing och helgavkoppling.

  • Yttre material: konstgjort läder
  • Innersula: Övrig
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Klack / plattformshöjd (cm): 2.0
  • Färg: gult guld brun, beige svart
  • Ytterligare egenskaper: brist
  • Klack / plattformshöjd: 2.0

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Transaktionen lyckades. Jag rekomenderar.
|
Transaktionen lyckades. Jag rekomenderar.
|
Transaktionen lyckades. Jag rekomenderar.