Mario Pala Herrskor 870 svart

76,34 EUR

Produkten vi är intresserade av är eleganta och snygga herrskor från Mario Pala. De är gjorda av 100 % högkvalitativt naturligt läder, vilket säkerställer inte bara ett perfekt utseende, utan också komfort att bära. På grund av sin klassiska design är dessa skor perfekta för formella stilar, som kostym, men även för mindre formella, till exempel med jeans.

Skorna är svarta och har en liten 2.0 klack. De är limmade och deras sula är gjord av syntetmaterial. Insidan av skon, inklusive innersulan, är också gjord av naturligt läder. Skorna har en rund tå och deras yta är slät, utan några ytterligare mönster. Fästningen av skorna är snörning.

Produkten täcks av två års tillverkargaranti. Skorna är nya, säljs i original Mario Pala-kartong. Rekommenderat underhåll är pasta för narvläder och underhållsfett av minkoljetyp.

Skorna rekommenderas speciellt för högtidliga tillfällen, men tack vare sin universalitet är de lämpliga för vardagsbruk. De är året runt och tillgängliga i kategorin Herr - Herr - Skor. Produkten har tillverkarens kod BM104606 och ingår i KeeShoes-kollektionen. G-bredden, standard för herrskor, har också bibehållits. Skorna är tillverkade i Polen.

  • Innersula: naturläder
  • Näsan: runda
  • Möjlighet: elegant
  • Original tillverkarens förpackning: låda
  • Underhåll: Kornskinnspasta, Mink Oil -underhållsfett
  • Internt material: Naturläder
  • Enda: Material av hög kvalitet
  • Typ: OCH
  • Verkställande sätt: Limmad
  • Typ: Elegant
  • Ytterligare egenskaper: brist
  • Samling: KeeShoes
  • Färg: svart
  • Enda material: syntetisk
  • Yttre material: naturläder
  • sex: Herrskor
  • Fetma: G.
  • Klack / plattformshöjd: 2.0
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Lås: snörda
  • Säsongsmässighet: Året runt
  • Material: Naturläder
  • Varornas höjd i centimeter: 15
  • Varans längd i centimeter: 25
  • Varornas bredd i centimeter: 20
  • Totalvikt i gram: 1250
  • Producentkod: BM104606
  • Färg tillgänglig: svart

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|
|