Fox 0278 sportskor mångfärgad brun

Produkten är inte tillgänglig ;(

Det kanske största problemet vid löpning kan vara felaktigt utvalda skor, vilket gör det lätt att få obehag, skavsår och, allra farligast, skador – från ömtåliga till mycket allvarligare.


Fox herrskor är avsedda för både fysisk aktivitet och standardanvändning, och deras universella karaktär kommer säkert att göra att du inte är en del av dem. De föreslagna sportskorna är gjorda av läder, vilket säkerställer hållbarhet, skydd mot kyla och fukt, samt lång hållbarhet hos produkten, som inte kommer att skadas efter en kort period av mycket effektiv användning.


Våra sportskor är helt ergonomiska och passar perfekt till foten, vilket säkerställer dess mjukhet och bekväma förhållanden. Dessutom ser de väldigt snygga och attraktiva ut, vilket gör att du kan använda dem i ett brett spektrum - från officiella möten och att bära dem på jobbet, till att utöva olika sporter.


Se själv och välj den optimala modellen storleksmässigt idag!

  • Innersula: Naturläder
  • Yttre material: Naturläder
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Färg: annan färg brun, beige

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Transaktionen lyckades. Jag rekomenderar. Entreprenören är mycket pålitlig, skorna är mycket bekväma och överensstämmer med beskrivningen.