Abloom Espadrilles sandaler med spänne brun

Produkten är inte tillgänglig ;(

Abloom Espadrillesandaler med spänne Brun – sommarelegans och komfort

Abloom är en välkänd skotillverkare som värdesätter kombinationen av stil och komfort att bära. Deras senaste förslag, Bruna Espadrillesandaler med spänne, är ett utmärkt val för kvinnor som letar efter sommarskor med en universell karaktär.

Dessa eleganta espadrillor designades med det rättvisa könet i åtanke, vilket återspeglas i kategorin 'Kvinnor » Kvinnor » Espadrillos. Deras bruna, beige nyans är lätt att matcha till många sommarstilar, vilket möjliggör deras mångsidiga användning.

Med komfortelement i åtanke valde Abloom tyg som det huvudsakliga yttermaterialet på sandalerna. Detta är en perfekt lösning för varmare dagar, eftersom tyget låter huden andas och säkerställer lätthet i hela skostrukturen. Innersulamaterialet, även om det är odefinierat, valdes förmodligen på ett sådant sätt att det stödjer användarvänligheten även under långa timmar.

Ett spänne valdes som stängning, vilket inte bara ger sandalerna en elegant look, utan även låter dig justera passformen runt ankeln. Tack vare detta kan foten kännas stabil och säker.

Den låga plattformen, 3 cm hög, är en utmärkt kompromiss mellan komfort och en subtil ökning av höjden, vilket särskilt uppskattas av många kvinnor. Dessutom utmärker sig espadrillor från Abloom genom att de har en ren och enkel design, utan dominerande mönster, vilket gör dem eleganta och tidlösa.

Även om sandalerna beskrivs som att de inte har några ytterligare funktioner, talar deras mångsidighet och komfort för sig själv. Abloom Brown Espadrillesandaler med spänne är det perfekta valet för varje kvinna som uppskattar klassisk stil med en antydan till sommarstämning. De är perfekta för att gå på stadens gator, för sommarresor utanför stan eller för informella möten med vänner.

Genom att köpa Abloom väljer du kvalitet som går hand i hand med en moderiktig look, vilket gör dessa sandaler till ett bra komplement till en damgarderob.

  • Färg: brun, beige
  • Yttre material: Tyg
  • Innersula: Övrig
  • Lås: spänne
  • Klack / plattformshöjd (cm): 3.0
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Ytterligare egenskaper: brist
  • Klack / plattformshöjd: 3.0

Tack för att du lägger till din kommentar.

|