Demar isolerade galoscher rosa röd blå violett

Produkten är inte tillgänglig ;(

Här är ett förslag på textpresentation av produkten:

---

Letar du efter de perfekta gummiskydden för ditt barn? Vi presenterar ett unikt erbjudande av isolerade Wellington-stövlar i levande färger från det välkända POLSKA företaget DEMAR, modell 0039, som kommer att fungera bra i alla regniga väder!

Designade med de smås komfort och värme i åtanke, dessa gummistövlar är perfekta för höststänk och vinterfrossa. Tillverkade av högkvalitativa syntetiska material garanterar de hållbarhet och motståndskraft mot våta förhållanden. Dessutom har varje par gummistövlar avtagbar syntetisk isolering, så att du kan anpassa dem efter ditt barns behov beroende på temperaturen.

DEMAR gummistövlar är inte bara praktiska, utan även moderiktiga i designen. Finns i följande färger: glad rosa, levande röd, lugn blå och mystisk lila - varje barn kommer att hitta något för sig själv genom att välja sin favoritfärg.

När det gäller funktionalitet är dessa wellingtons utrustade med olika typer av fästelement som är lätta att använda även för små barn, samtidigt som de säkerställer en solid passform. Den styva hälräknaren stödjer dessutom stabilitet under gång, vilket är viktigt för energiska användare.

DEMAR Wellington-stövlar är skor som passar för vardagsbruk - till skolan, för promenader eller under resor utanför staden. De skyddar inte bara små fötter från regn och lera, utan håller dem också varma och bekväma.

Och nu det bästa - vi erbjuder allt till ett BRA PRIS!!! Missa inte möjligheten att utrusta ditt barn med färgglada, pålitliga och isolerade gummistövlar från Demar, som kommer att hålla dig leende och skyddad oavsett väder.

Producent: Demar

Kategori: Barn » För barn » Wellington-stövlar

Låstyp: Annat

Ytterligare information: Stiv hälräknare

Färg: rosa, röd, blå, lila

Ge ditt barn värme, säkerhet och stil genom att välja gummiskydd från DEMAR!

  • Lås typ: Annan
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: rosa Röd blå Violett

Tack för att du lägger till din kommentar.

|