Befado niechodki 002P053 rosa

14,63 EUR

Skydd och komfort för de yngsta fötterna - Befado babyskor 002P053 rosa

Varje förälder vill ge sitt barn maximal komfort i varje situation. För de yngsta som ännu inte har försökt ta sina första steg, men behöver lämpligt fotskydd - speciellt när de går i barnvagn eller leker hemma - kommer Befado niechodki 002P053-produkten i en nyans av delikat rosa att vara det perfekta valet.

Det som utmärker dessa specialdesignade babyskor är deras lätthet och det faktum att de är designade med känslig barnhud i åtanke. Den elastiska "strumpan" som den övre delen av babyskorna är gjord av garanterar anpassning till barnets fot och ser till att skorna inte glider av även under barnets intensiva rörelser.

När det gäller funktionalitet spelar huvudrollen av den halkfria sulan, som skyddar det lilla barnet mot eventuell halka på släta ytor hemma. Denna sula, gjord av TPE, är inte bara säker för barnet, utan också ekologisk, eftersom detta material kan återvinnas.

Det är värt att betona att Befados designers fokuserade inte bara på funktionella aspekter utan också på attraktiv design. Gåstolar är dekorerade med ett roligt djurmotiv som utan tvekan kommer att dra till sig barnets uppmärksamhet och kan stimulera hans eller hennes utveckling genom lek.

Denna produkt erbjuds av det beprövade och respekterade varumärket Befado, känt för sin uppmärksamhet på den höga kvaliteten på sina produkter för barn. Barntofflor från denna tillverkare är en kombination av säkerhet, stil och komfort, överförda till de små upptäcktsresandes värld.

Befado 002P053 tofflor är designade speciellt för tjejer och finns i kategorin barntofflor. Deras rosa färg gör dem söta och bedårande, vilket gör dem till ett bra komplement till ett barns garderob. Materialet som skorna är gjorda av är ett tyg som lämpar sig för känslig babyhud, och avsaknaden av en fästmetod garanterar enkel påklädning. Produkten erbjuds i originalförpackning, vilket gör den till en perfekt present för olika tillfällen. Kombinationen av användbarhet och estetiskt utseende är de obestridliga fördelarna med Befado niechodki, som säkert kommer att få godkännande från både föräldrar och deras barn.

  • Karaktär: brist
  • Färg: rosa
  • Material: tyg
  • sex: flickor
  • Lås typ: Annan
  • Förpackningsskick: Original
  • Producentkod: BM171989

Tack för att du lägger till din kommentar.

|