Befado niechodki 002P051 rosa

13,95 EUR

Befado barnvagnar 002P051 rosa - Perfekt för barn som lär sig om världen från en barnvagns perspektiv

De känsliga första ögonblicken i ett barns liv är en tid då varje förälder vill ge sitt barn maximal komfort och säkerhet. Med tanke på de yngsta har varumärket Befado skapat gåstolar 002P051 i en charmig rosa färg, som ger ett utmärkt skydd för bebisars små fötter.

Dessa lätta och mjuka gåstolar är designade med den känsligaste babyhuden i åtanke. Deras unika design kombinerar en flexibel, textilstrumpa med en halkfri sula. Detta är en idealisk lösning för bebisar som ännu inte tagit sina första steg och behöver extra skydd - till exempel under avkopplande promenader i en barnvagn.

Befado gåstolar kännetecknas av att de inte belastar eller klämmer barnets ömtåliga fot. Den flexibla strumpan anpassar sig lätt till formen på barnets fot, utan att röra sig obehagligt när barnet rör sig. Dessutom är dessa skor miljövänliga - sulan är gjord av TPE, vilket inte bara är säkert för barns hud, utan också är återvinningsbart, vilket hjälper till att skydda vår planet.

Befado lägger stor vikt vid detaljer, vilket också syns i det roliga djurmotivet som pryder babyskorna. Detta är inte bara ett element som hjälper föräldrar att snabbt känna igen sitt barns skor, utan också en intressant accent som kan locka barnets ögon och stimulera hans sinnen.

Babyförpackningen är i originalskick, vilket gör den här produkten till en perfekt present till unga föräldrar som väntar en dotters födelse eller firar hennes ankomst.

Sammanfattningsvis är de rosa babypromenadskorna Befado 002P051 en produkt skapad med omsorg för de minsta fötterna. Tack vare dem blir varje promenad eller tid som spenderas hemma inte bara säker, utan också full av stil och komfort för varje liten dam.

  • Karaktär: brist
  • Färg: rosa
  • Fläckfärg: rosa
  • Förpackningsskick: Original
  • Material: tyg
  • sex: flickor
  • Producentkod: BM171993

Tack för att du lägger till din kommentar.

|