Befado niechodki 002P045 beige

14,63 EUR

Befado babyskor 002P045 beige är ett utmärkt val för varje förälder som letar efter inte bara söta utan också funktionella första skor för sin lilla. Dessa gåstolar är designade för spädbarn som ännu inte kan gå på egen hand, men som behöver lämpligt fotskydd i olika situationer, som att gå i barnvagn eller första försök att krypa.

Denna produkt består av en mjuk, flexibel strumpa som försiktigt kramar om barnets fot och ger komfort och värme under kallare dagar. Den halkfria sulan som är integrerad med rollatorerna är gjord av miljösäkert TPE-material, som inte bara ger grepp, utan också är lätt att återvinna. Detta material är också lätt, vilket är avgörande eftersom det inte belastar barnets fötter och inte gör skorna obekväma.

Designen på Befado gåstolar är subtil och universell, vilket gör dem lämpliga för både pojkar och flickor. Den neutrala, beige färgen och avsaknaden av en specifik sagohjälte gör den här produkten till en tidlös accessoar som matchar vilken outfit som helst. En ytterligare fördel är de roliga djurmotiven som pryder strumpan, vilket gör det lilla barnet glad att bära dessa babyskor, och föräldrarna kommer att vara nöjda med de glada mönstren.

Befado barnvagnar finns i original, märkesförpackning, vilket gör dem till en idealisk presentidé för blivande föräldrar eller för en babyshower. Materialet som skorna är gjorda av är känsligt och samtidigt hållbart, vilket garanterar långvarig användning.

Viktigt är att designen på gåstolarna har utformats så att de inte trycker på barnets fot och samtidigt håller det bra, så att barnet kan röra sina ben fritt utan att riskera att tappa skorna.

Denna produkt, från kategorin Barntofflor, är ett exempel på funktionalitet i kombination med omsorg om barnets säkerhet och hälsosamma utveckling, vilket varumärket Befado har i sina standarder. I sådana barnvagnar kommer varje promenadäventyr att vara bekvämt och säkert för din lilla.

  • Karaktär: brist
  • Färg: beige
  • Material: tyg
  • sex: Pojkar flickor
  • Lås typ: Annan
  • Förpackningsskick: Original
  • Producentkod: BM171988

Tack för att du lägger till din kommentar.

|