Befado gula barnskor 350P040 beige

14,88 EUR

Befado - Gula barnskor 350P040 Beige Marinblå Blå: Perfekt för barns fötter

Våren och sommaren är den tid då barn spenderar mer tid utomhus och deras fötter behöver extra komfort och utrymme att andas. Gula barnskor 350P040 från Befado är ett val som säkert kommer att tilltala både föräldrar och deras barn.

Dessa charmiga, flerfärgade sandaler designades med aktiva barn i åtanke. Ovandeln av beige, marinblått och blått material är inte bara visuellt attraktiv, utan framför allt gjord av högkvalitativa bomullstyger. Detta tyg garanterar att små fötter alltid kommer att vara torra och friska, vilket säkerställer maximal hygien och komfort under varma dagar.

Nyckelelementet i Befado skor är tekniken de erbjuder. En sula som andas är ett väsentligt element som gör att foten kan ventileras bättre, tack vare vilken fötterna vilar och svettas mindre. Flex-B-systemet som introducerats i sulan gör att skon flexar naturligt på platser som rekommenderas av ortopeder, vilket säkerställer korrekt fotutveckling och komfort när du går.

Utformningen av skorna är berikad med en karakteristisk gul insats i sulan, som inte bara lägger till stil, utan också bevisar produktens originalitet. Tack vare detta kan föräldrar vara säkra på att de väljer högkvalitativa skor för sitt barn.

Skorna är certifierade och rekommenderade av ortopeder, vilket ger en ytterligare garanti för att de är vänliga mot utvecklande fötter. En styv häldisk, en innersula i läder och Healthy Foot Mark är ytterligare fördelar som bevisar tillverkarens uppmärksamhet på detaljer som påverkar hälsa och bärkomfort.

Barntofflor är designade för att lätt kunna tas av och på av barn tack vare bekväma kardborreband. Tack vare detta kan barn snabbt och självständigt förbereda sig för att gå ut eller återvända till hemaktiviteter.

Produkten är förpackad i originalförpackning, perfekt som present eller som ett praktiskt köp till ditt barn. I kategorin barnskor tillhandahåller Befado en produkt som uppfyller även de högsta kraven från föräldrar och unga användare, vilket ger dem komfort, stil och skydd.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder Hälsosam fot tecken
  • Färg: beige
  • Material: tyg
  • sex: Pojkar
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Producentkod: BM164910

Tack för att du lägger till din kommentar.

|