Befado gula barnskor 350P036 blå

14,88 EUR

Sommardagar är den perfekta tiden att ta hand om komforten och hälsan hos små fötter som fortfarande växer och utvecklas. Därför är det värt att välja skor som inte bara kommer att vara visuellt attraktiva, utan framför allt funktionella och säkra. En produkt från den beprövade tillverkaren Befado passar perfekt här - gula barnskor 350P036 i blått, vilket säkerställer inte bara ett estetiskt utseende, utan också hälsan hos barnets fötter.

Dessa blå sandaler är skapade med aktiva små i åtanke och fokuserar på att ge maximal komfort och hygien. Ovandel av luftiga bomullstyger gör att huden kan andas även under de varmaste dagarna, vilket skyddar mot överhettning och svettning.

Vi kan inte bortse från den innovativa ventilerande sulan, som dessutom stöder ventilation, samt Flex-B-systemet. Tack vare denna lösning böjer botten av skorna exakt på de platser som rekommenderas av ortopeder, vilket stöder den korrekta utvecklingen och hälsan hos barns fötter.

Kan det finnas ett bättre bevis på kvalitet och uppmärksamhet på barns behov än certifikatet "Healthy Foot Sign"? Denna produkt har det och rekommenderas därför av proffs inom pediatrisk ortopedi. Dessutom finns det ett gult inlägg i sulan - inte bara ett komplement till designen, utan också en garanti för originaliteten hos Befado-produkten.

Föräldrar kommer också att uppskatta ytterligare funktioner: en styv häl som stabiliserar och skyddar foten, en läderinnersula som ger ännu större komfort, samt ett praktiskt kardborreknäppning som gör att barn enkelt kan ta på och av skorna på egen hand.

I kategorin "Barntofflor" är denna blå modell med gula accenter, speciellt avsedd för pojkar, synonymt med hållbarhet, komfort och omsorg om en sund utveckling. Och originalförpackningen garanterar att produkten når dig i perfekt skick, redo att glädja din lilla upptäcktsresande.

Genom att välja Befado 350P036 gula barnskor i blått, investerar du i ditt barns säkerhet, komfort och hälsa, vilket gör dessa sandaler till ett idealiskt val för varma dagar.

  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder Hälsosam fot tecken
  • Färg: blå
  • Material: tyg
  • sex: Pojkar
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Karaktär: brist
  • Producentkod: BM163548

Tack för att du lägger till din kommentar.

|