Befado färgade barnskor 109P183 rosa mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Lägg till lite magi i din lilla prinsessas garderob med nya färgglada skor från Befado - modell 109P183. Dessa vackra rosa och mångfärgade barntofflor är som ett fordon till drömmarnas land, där varje steg är fullt av regnbågsfärger och oändligt roligt.

Befado-designers tar inte bara hänsyn till estetik, utan också hälsan och komforten hos de yngsta fötterna. Tack vare Soft B-System-fodret blir Speedy-skor synonymt med mjukhet och komfort. Varför är detta så viktigt? Eftersom mjuka skor är grunden för en korrekt utveckling av små fötter.

Men det är inte slutet på de goda nyheterna! Materialen som tofflorna är gjorda av är luftig bomull, så att även på de mest aktiva dagarna, när glädje och nöje är oändliga, kommer barnets känsliga hud att förbli torr och frisk. Skons sula är speciellt designad för att tillåta luft att passera, vilket ger maximal andningsförmåga.

Befado är medveten om hur viktig den ortopediska utvecklingen hos barn är, varför modellen 109P183 har en stel häl och breda tår. Dessa strukturella element är ett slags skyddande sköld mot plattfötter, ett problem som kan orsaka svårigheter senare i livet.

När det kommer till enkel på- och avtagning har Befado gått ett steg längre genom att lägga till praktisk kardborre som fästsystem. Denna enkla lösning gör att även den mest oberoende lilla fashionistan enkelt kan hantera skor utan hjälp av vuxna.

Den presenterade modellen täcks av det prestigefyllda Healthy Foot Mark, vilket är en garanti för att den skapades med rätt utveckling och optimala förutsättningar för barns fötter i åtanke.

Så om du letar efter skor som kommer att vara lika färgglada som ditt barns fantasi, och som samtidigt kommer att säkerställa ditt barns hälsa och komfort, är Befado tofflor modell 109P183 ett val som kommer att uppfylla dessa kriterier. Låt din dotters fötter gå på ett äventyr varje dag omgiven av komfort och stil tack vare skor direkt från en pålitlig tillverkare - Befado.

  • Karaktär: brist
  • Färg: rosa mångfärgad
  • sex: Småflickor
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Material: Tyg
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
min dotters vackra skor är väldigt förtjusta i dem. allt snabbt och effektivt :)
|
|