Befado barnskor rosa 170P079

23,90 EUR

Befado barnskor rosa 170P079 rosa – perfekt val för små upptäcktsresande

Befados barnskokollektion har alltid uppskattats av föräldrar som letar efter bekväma och snygga lösningar för sina barn. Det senaste förslaget - Befado barnskor Pink 170P079 i en nyans av charmig rosa, är något mer än vanliga sandaler. Dessa är riktiga små konstverk som tack vare högkvalitativa material och utförande kommer att ge små fötter komfort vid varje steg.

Produkten är speciellt avsedd för tjejer, vilket framhävs av den känsliga rosa färgen och subtila detaljerna. Skornas ovandelar och interiör är gjorda av naturligt läder av högsta kvalitet, vilket garanterar inte bara mjukhet och komfort utan också luftgenomsläpplighet - en mycket viktig aspekt, särskilt under de varmare månaderna. Befados prioritet är hälsan och utvecklingen av små fötter, varför skorna är designade för att uppfylla alla ortopediska standarder.

Det unika med denna modell understryks dessutom av den styva hälräknaren, som stabiliserar foten, vilket garanterar säkerhet när du går, springer eller leker utomhus. Kardborrefästet är bekvämt och oberoende - även de minsta händerna kan snabbt ta på och av skorna.

Befado barnskor Pink 170P079 rosa är inte bara en garanti för säkerhet och komfort. Det är också en moderiktig design som säkert kommer att tilltala små fashionistas. Oavsett om det är en dag på dagis, en eftermiddagspromenad eller en familjeresa - dessa sandaler fungerar i alla situationer.

Produkten levereras i sin originalförpackning, vilket gör den till en idealisk presentidé. Att välja Befado barnskor handlar inte bara om att ta hand om komforten och hälsan för de yngsta, utan också ett steg mot glada och aktiva dagar tillbringade med att leka och upptäcka världen.

Det är inte utan anledning som Befado är ett varumärke som uppskattas och litas på av föräldrar. Genom att välja Pink 170P079 rosa barnskor ger vi våra barn det bästa - en kombination av komfort, säkerhet och stil.

  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: rosa
  • Material: naturläder
  • sex: flickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Karaktär: brist
  • Producentkod: BM166212

Tack för att du lägger till din kommentar.

|