Befado barnskor pu 065P159 blå grå grön

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor pu 065P159 – Komfort och stil för små fötter

Vår och sommar är tiden att leka utomhus och ingen utomhusaktivitet kan äga rum utan lämpliga skor. Föräldrar vill att deras barns fötter ska vara både säkra och bekväma. Därför är Befado pu 065P159 sandaler i blått, grått och grönt det perfekta valet. Det här är skor som inte bara ser vackra ut, utan framför allt säkerställer en korrekt utveckling av unga fötter.

Ovansidan på dessa sandaler är gjorda av högkvalitativa, andningsbara tyger - huvudsakligen bomull - vilket garanterar dina fötter tillgång till frisk luft, nödvändigt under långa spel under varmare dagar. Befado-skor kännetecknas också av en funktionell design: en häl med ytterligare förstärkning och stabiliserande sidor säkerställer rätt fotställning. Tack vare dessa egenskaper kan bebisar njuta av naturliga och säkra rörelser, vilket är oerhört viktigt under deras intensiva tillväxt och utveckling.

Sandalerna är utrustade med kardborre - denna praktiska lösning gör det enkelt att ta på och anpassa skorna efter varje liten fots individuella behov. Vi kan inte heller glömma det attraktiva utseendet: de nämnda nyanserna av blått, grått och grönt gör att skorna ser snygga ut på fötterna och matchar många barns stilar.

Bärkomforten ökar genom närvaron av ett läderinlägg, som är skonsamt mot huden och absorberar överflödig fukt. Dessutom är en styv hälräknare inte bara ett strukturellt element, utan också en garanti för ytterligare stöd för en sund utveckling av foten.

Befados produkt, som ett välrenommerat företag specialiserat på barnskor, är certifierad och rekommenderad av ortopeder, vilket ger föräldrar förtroendet för att de väljer skor för sitt barn som uppfyller de högsta kraven.

Dessa sandaler är det perfekta valet för pojkar som alltid är på språng - aktiva utforskare av världen för vilka varje nästa steg är ett äventyr. Befado pu 065P159 är skor som kommer att ge barn inte bara komfort och säkerhet, utan också med en stilren look under vår- och sommardagar fulla av sol och kul.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder
  • Producentkod: 065P159
  • Färg: blå grå grön
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|