Befado barnskor marinblå/neongul 721P008 grön

19,51 EUR

Att välja rätt skor för våra barn är ett beslut som påverkar inte bara deras komfort, utan också hälsan hos den utvecklande foten. Om du vill möta dessa utmaningar är det värt att uppmärksamma erbjudanden från en beprövad tillverkare - varumärket Befado, som har specialiserat sig på att skapa barnskor i flera år. Deras senaste modell, Fly Befado sandaler i grönt med marinblå och neongula accenter märkta med siffran 721P008, är ett perfekt exempel på att kombinera funktionalitet med attraktiv design.

Dessa sandaler är designade för barns fötter, som behöver särskild vård och stöd. Det högkvalitativa, mjuka materialet som imiterar mocka som används för produktion säkerställer komfort och andningsförmåga, och ser samtidigt extremt estetiskt ut. Läderfodret ökar avsevärt användarkomforten, förhindrar överdriven svettning av fötterna och lämnar dem i en hälsosam miljö hela dagen lång.

Ett ytterligare material inuti som hjälper till att förhindra skavsår är en lösning dedikerad till barns känsliga hud. Tack vare detta, även under intensiv lek, förblir barnets fötter säkra och skyddade mot obehagliga skador.

Den genomtänkta kardborreknäppningen är en ovärderlig fördel för unga användare och deras föräldrar. Det möjliggör exakt justering och justering av sandalerna till formen och olika bredder på barnets fötter, och underlättar även att lära sig att ta på och av skor självständigt. Sådant oberoende är ett viktigt steg i ett barns utveckling.

Man har också varit noga med att säkerställa barnets stabilitet under gång genom att erbjuda en något stelnad hälräknare. Detta är oerhört viktigt eftersom det stabiliserar foten och skyddar mot skador. Den flexibla, halkfria PU-sulan garanterar säkerhet på olika typer av ytor, vilket gör att barnet fritt kan upptäcka världen.

Fly Befado sandaler är extremt universella och funktionella, vilket gör dem till det perfekta valet för ditt barns vardagliga aktiviteter. Rekommenderas även för fötter med högre fotvalv, vilket visar att tillverkaren fokuserar på omfattande vård för hälsa och utveckling av barns fötter. I kategorin barnskor sticker denna modell definitivt ut från konkurrenterna och erbjuder både ett snyggt utseende och bekväm användning.

  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder
  • Färg: grön
  • Fläckfärg: blå
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Karaktär: brist
  • Material: konstgjort läder
  • sex: Pojkar
  • Producentkod: BM163705

Tack för att du lägger till din kommentar.

|