Befado barnskor grå/blå 721P005 mångfärgad

18,60 EUR

Befado 721P005 barnsandaler i en charmig kombination av ask och blå färger ger inte bara ett attraktivt utseende, utan framför allt en värld av högkvalitativ komfort och omsorg för den sunda utvecklingen av små fötter. Med hänsyn till de speciella behoven hos barns fötter använde tillverkaren innovativa tekniska lösningar och förstklassiga material.

Användningen av ett mjukt material som imiterar mocka ger Fly Befado-sandaler inte bara ett exklusivt utseende, utan också en extraordinär delikatess vid beröring. Detta är viktigt eftersom barn tillbringar större delen av dagen i skor, så deras skor måste framför allt vara bekväma.

Det som dock skiljer dessa sandaler åt på marknaden är läderfodret inuti skorna. Tack vare det kan barnets fötter andas fritt, vilket är extremt viktigt, särskilt under varma dagar. Tilläggsmaterialet inuti sandalerna är speciellt utformat för att minska risken för skav - ett vanligt problem för aktiva barn.

Den praktiska kardborreknäppningen är också viktig. Det möjliggör enkel justering, vilket garanterar en perfekt passform av sandalerna till den individuella bredden och formen på barnets fot. Detta är också viktigt ur föräldrarnas synvinkel, eftersom det gör det lättare för barnet att självständigt ta på och av skor.

Barnets fot stabiliseras av en något styvad häl, som stödjer korrekt hållning och hjälper till att hålla balansen när du går, springer eller hoppar.

Ett annat nyckelelement är den flexibla, halkfria PU-sulan, som garanterar säkerhet på alla typer av underlag, vilket ger de små friheten att utforska världen utan rädsla för att halka.

Befadosandaler är ett exempel på skor som är perfekta för vardagliga barnaktiviteter. Mångsidigheten och funktionaliteten de erbjuder gör dem till ett utmärkt val för alla barn, oavsett deras preferenser och typ av aktivitet. När de väljer Befadosandaler kan föräldrar vara säkra på att de inte bara väljer stil och hög kvalitet, utan framför allt värnar om en sund utveckling av sina barns fötter.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder
  • Färg: annan färg
  • Material: konstgjort läder
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • sex: Pojkar flickor
  • Producentkod: BM162480

Tack för att du lägger till din kommentar.

|