Befado barnskor 980Y102 silver-

9,67 EUR
20% billigare
12,09EUR

När vi väljer dagisskor för vårt barn uppmärksammar vi många aspekter - från komfort via säkerhet till estetik. Befado barnskor 980Y102 i silvergrå uppfyller alla dessa kriterier. Detta märke är känt för att producera högkvalitativa barnskor, vilket bekräftas av många certifikat och rekommendationer från ortopediska specialister.

Dessa skor designades med barns vardagliga behov i åtanke. Tillverkade av andningsbara bomullstyger, de säkerställer inte bara korrekt hygien, utan garanterar också komfort att bära hela dagen. Tack vare att ovandelen är lätt och luftig förblir barnets fot torr, vilket är oerhört viktigt vid intensiv fysisk aktivitet på dagis.

En av bestämningsfaktorerna för perfekta skor för små fötter är deras säkerhet vid användning. I sin 980Y102-modell använder Befado lösningar som minimerar risken för avvikelser i fotens utveckling. Dessa skor är designade för att passa bra till barnets fötter, även de smalare och mindre, varsamt forma dem och optiskt reducera dem.

Dessutom såg formgivarna till att barn kunde hantera skorna på egen hand. Tack vare användningen av elastiska band är det inte ett problem för dem att ta på och av skor. Detta gör att barn känner sig mer självständiga och självsäkra under vardagliga aktiviteter, vilket är en oerhört viktig aspekt av deras utveckling.

Tillverkaren tog också hänsyn till den estetiska aspekten av skorna och valde en fashionabel silvergrå färg som säkert kommer att tilltala inte bara tjejer. Tyget med en snygg finish ökar dessutom det visuella värdet av dessa skor, vilket gör att de matchar många stilar.

Befado barnskor 980Y102 är ett utmärkt val för föräldrar som letar efter dagisskor för sina barn som kombinerar bärkomfort, säkerhet vid användning och attraktivt utseende. Tack vare dessa skor kommer varje förskolebarn att kunna njuta av en dag full av kul utan att oroa sig för sina fötter.

  • Karaktär: brist
  • Producentkod: 980y102
  • Färg: silver-
  • Material: tyg
  • sex: flickor
  • Lås typ: Astringent gummi
  • Förpackningsskick: Original

Tack för att du lägger till din kommentar.

|