Befado barnskor 975X175 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado skor för barn 975X175 – Komfort och säkerhet för små fötter

Varje förälder vill ge sitt barn den högsta komforten och säkerheten i varje utvecklingsstadium. En av de viktigaste aspekterna är att välja rätt skor som kommer att följa unga upptäcktsresande under deras vardagliga äventyr. Befado 975X175 barntofflor i grå färg med gröna accenter är en perfekt kombination av funktionalitet och stil, tillägnad energiska förskolebarn.

Tillverkaren Befado, som åtnjuter förtroende från föräldrar och specialister, har skapat skor som kombinerar en design som är lämplig för de yngsta och specialiserade lösningar som stödjer en korrekt utveckling av foten. Luftiga överdelar av bomullstyg låter huden andas, vilket är nyckeln till att upprätthålla hygienen även under intensiv barnaktivitet.

Konstruktionen av själva skon är lika viktig - utrustade med Absor-B-systemet absorberar Befado tofflor effektivt mikrochocker som kan uppstå när man springer eller hoppar. Detta minskar avsevärt risken för mikroskador och gör att du kan spela säkert på en mängd olika underlag. Dessutom stödjer en styv hälräknare hälen och förhindrar dess okontrollerade rörelser, vilket är särskilt viktigt för växande användares fötter.

Skorna har designats så att även de minsta barnen kan ta på sig dem enkelt och självständigt. Elastiska elastiska band gör inte bara denna uppgift lättare, utan anpassar också skorna efter foten, vilket säkerställer en perfekt passform utan risk för halka eller skav.

Produktens säkerhet har bekräftats av Healthy Foot Sign-certifikatet, som tilldelas skor som uppfyller rigorösa standarder och rekommenderas av ortopeder, vilket gör Befado till ett varumärke som valts av medvetna föräldrar.

Teknisk data:

- Kategori: Barntofflor

- Kön: Pojkar

- Färg: grå med gröna accenter

- Material: bomullstyg

- Typ av fäste: Gummiband

- Ytterligare information: Stel hälräknare, Healthy Foot Sign

- Förpackningsskick: Original

- Produktvikt med individuell förpackning: 0,35 kg

Befado barntofflor är ett val som gör att ditt barn kan njuta av varje steg, hoppa och leka, samtidigt som de garanterar utveckling i en hälsosam och säker miljö.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: grå
  • Fläckfärg: grön
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Astringent gummi
  • Förpackningsskick: Original
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.35

Tack för att du lägger till din kommentar.

|