Befado barnskor 974X528 rosa

13,66 EUR

När vi letar efter de perfekta skorna för vårt småbarn, särskilt för dagis, där han eller hon spenderar mycket tid med att springa, hoppa och upptäcka världen, är det värt att uppmärksamma en produkt som uppfyller alla våra förväntningar. Befado barnskor 974X528 i rosa och grått är ett förslag som säkert kommer att tilltala både föräldrar och deras barn.

Komforten att bära dessa skor ökas av den andningsbara sulan, som säkerställer tillräcklig ventilation av foten, vilket är avgörande särskilt under varma dagar eller under intensiva aktiviteter på dagis. Det är värt att betona att skorna är utrustade med Absor-B-systemet i häldelen, som absorberar mikrochocker som uppstår under löpning eller hoppning, vilket ger extra skydd för små fötter.

Säkerheten kommer alltid först, varför tillverkaren såg till att Befado-skor har alla nödvändiga certifikat och rekommenderas av ortopeder. Tack vare detta kan föräldrar vara säkra på en sund utveckling av sina barns fötter.

Skornas utseende är också viktigt – deras form anpassar sig väl till foten, vilket gör den optiskt mindre, vilket kan vara särskilt viktigt när det gäller barn med smalare och mindre fötter. Den rosa och grå färgen och den attraktiva designen kommer att göra att dessa skor kommer att bli positivt mottagna av små flickor.

En ytterligare fördel är att det är lätt att ta av och på skorna, vilket är möjligt tack vare användningen av kardborreband som fäste. Detta är en viktig egenskap eftersom det främjar barnets självständighet och gör det lättare för honom att klara av vardagsaktiviteter.

Befado skor är utrustade med en styv häl, vilket är avgörande för korrekt fotstabilisering, och har fått märket "Healthy Foot", vilket bevisar deras höga kvalitet och vänlighet mot barns fötter.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor 974X528 rosa grå ett utmärkt val för alla barn som tillbringar mycket tid på dagis. De kombinerar komfort, säkerhet och tilltalande utseende, vilket gör dem till perfekta skor för varje liten aktiv användare.

  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Karaktär: brist
  • Färg: rosa
  • Material: tyg
  • sex: flickor
  • Producentkod: BM164893

Tack för att du lägger till din kommentar.

|