Befado barnskor 969Y161 marinblå mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Komfort och säkerhet är två nyckelord som beskriver Befado barnskor, och modellen 969Y161 i nyanser av marinblått med flerfärgade accenter är ett exempel på skor som möter både föräldrars och deras barns förväntningar.

Från ett barns första steg till bekymmerslös lek på dagisgården, Befado-skor ger barnen komfort och tillräckligt stöd. Modellen 969Y161 är utrustad med en styv hälräknare, som spelar en nyckelroll för korrekt stabilisering av foten, vilket är särskilt viktigt i fallet med barnets utvecklande artikulära system. Sidoförstärkningar stöder foten och skyddar den från skador under intensiv aktivitet.

Tack vare sandaler med öppen tå kan en junior njuta av inte bara begränsade stilgränser, utan också extra ventilation, som är oersättlig under varma dagar. Ovandeln gjord av luftiga bomullstyger säkerställer maximalt luftflöde till fötterna och upprätthåller hygienen, vilket är särskilt viktigt under den dynamiska dagen för ett förskolebarn.

Designen på Befado 969Y161 skor gör att barnet enkelt kan ta på och av skorna, vilket är ett viktigt inslag i de dagliga morgonförberedelserna och utvecklar självständighet. Den praktiska kardborreknäppningen möjliggör snabb justering och anpassning av skon till den individuella formen på den lilla brukarens fot.

Befado-tillverkaren glömmer inte den viktiga aspekten av säkerhet. Skorna bär tecknet "Healthy Foot", vilket betyder att de designades och gjordes med hänsyn till rekommendationer från ortopeder, vilket garanterar en korrekt utveckling av barnets fot. Varje förälder som bryr sig om sitt barns hälsa och utveckling kommer att uppskatta det faktum att skorna genomgår rigorösa tester och certifieringar.

Befado 969Y161 barnskor är en perfekt kombination av funktionalitet och estetisk design. Den marinblå färgen med flerfärgade element är en universell kombination som kommer att tilltala pojkar och passar in i en varierad garderob. Utvalda material och uppmärksamhet på detaljer gör dessa skor till det främsta valet för föräldrar medvetna om vikten av de första skorna i deras barns liv.

  • Karaktär: Övrig
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Producentkod: BM91610
  • Färg: Marin mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|