Befado barnskor 869X143 blå grå mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 869X143 barnskor är den perfekta lösningen för ett aktivt barn som behöver bekväma och säkra skor för dagligt bruk, speciellt på dagis. Färgerna - blått med grå och flerfärgade accenter - gör skorna iögonfallande och tilltalande för barn och uppmuntrar dem att klä sig själva.

Befados designers vet hur viktigt utvecklingen av små fötter är, så i modellen 869X143 tog de hand om viktiga hälsoaspekter. Den styva hälen och de stabila sidorna på skorna stöder små fötter perfekt och håller dem i rätt position, vilket är oerhört viktigt för att förhindra hållningsfel. Införandet av öppna tår i sandaler är en ytterligare fördel, som säkerställer bättre luftcirkulation och förhindrar att fötterna överhettas under intensiv lek.

Ovandel av luftiga bomullstyger är en annan aspekt som gynnar den lilla användarens bekvämlighet. Detta material garanterar inte bara tillräcklig ventilation, utan också hygienen på barnets fötter, vilket är särskilt viktigt under varma dagar.

Kardborrebandet är inte bara praktiskt utan lär också barnen självständighet. Tack vare det intuitiva fästet kan även de minsta barnen snabbt lära sig att ta på och av Befado-skor utan hjälp av vuxna.

Säkerheten och hälsan för barns fötter är en prioritet för varumärket Befado, vilket bekräftas av certifikat och rekommendationer från ortopeder. Dessa skor är designade med känsla för detaljer så att föräldrar kan vara säkra på att de har valt en produkt som stödjer deras barns korrekta utveckling.

Befado-tillverkaren har tydligt definierat skokategorin som "Barntofflor", avsedda för pojkar, vilket gör denna modell till ett utomordentligt bra val att bära på dagis och hemma. Kombinationen av funktionalitet, design och omsorg om fothälsa gör att Befado 869X143 barnskor åtnjuter välförtjänt erkännande bland föräldrar och specialister.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Producentkod: BM98784
  • Färg: blå grå mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|