Befado barnskor 560X150 blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado - Barnskor 560X150 Blå - Komfort och stil för de yngsta!

Varumärket Befado har framgångsrikt utfört sin roll som specialist på barnskor i åratal, och tillhandahåller produkter som inte bara drar till sig uppmärksamhet med sin attraktiva design, utan också säkerställer högsta komfort och säkerhet för de utvecklande fötterna hos de yngsta användarna. Den nya 560X150-modellen i en nyans av glad blått är skor som säkerligen kommer att möta både barns och deras föräldrars förväntningar.

Kategorien som denna produkt tillhör - "Barn » För barn » Barntofflor" - talar för sig själv. Perfekt som skor för hemmabruk, dagis eller skola, de erbjuder den komfort och det skydd som barns fötter förtjänar när de leker och lär sig.

Även om en karaktär känd från sagor eller filmer inte dekorerar dessa tofflor, minskar detta inte deras attraktivitet. Det enkla men snygga utseendet gör att Befado 560X150-skor matchar en mängd olika barnkläder och kommer att tilltala även de mest krävande unga kunderna.

En styv häldisk är en viktig egenskap som skiljer dessa skor från andra barntofflor. Det säkerställer stabilitet och korrekt position för foten, vilket är extremt viktigt under intensiv lek och när du går på utbildningsinstitutioner. Tack vare denna funktion kan föräldrar vara säkra på att barn får ordentligt stöd i vardagsaktiviteter.

Befado tofflor av högkvalitativt tyg är både slitstarka och lätta att rengöra – vilket definitivt gör livet lättare för föräldrar som vill ta hand om hygienen och estetiken i sina barnskor.

Kardborreband är en beprövad och populär lösning bland de yngsta användarna. De låter dig ta på och ta av dig dina skor själv, vilket avsevärt påverkar barns utveckling av självständighet. Dessutom gör kardborrebandet att skorna kan justeras exakt efter foten, vilket ökar användarkomforten.

Modellen 560X150 från Befado är tillägnad pojkar, vilket återspeglas i produktens färger och design. Den blå färgen är en klassiker som aldrig går ur mode och kommer att se bra ut i en barngarderob.

Vikten på produkten inklusive den individuella förpackningen är endast 0,4 kg, vilket bevisar tofflornas lätthet - denna funktion är viktig med tanke på barnets komfort när de bär den.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor 560X150 blå ett klokt val för varje förälder som värdesätter produkter med hög funktionalitet, säkerhet och kvalitet. Tack vare dem kommer varje barns fot att stödjas och vara bekväm vid varje steg.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: blå
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|