Befado barnskor 533P018 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 533P018 rosa barnskor är ett uttryck för ett kreativt partnerskap mellan de kända skomärkena Inblu och Befado, som skickligt kombinerar design och funktionalitet för att möta kraven från moderna mammor och deras små prinsessor. Som ett resultat av detta samarbete skapades den varma Mummy & Me-linjen, som hyllar mor-dotter-bandet genom en moderiktig och bekväm skokollektion.

Original och färgglada modeller från Honey-serien är en visuell symbol för barnvärldens glädje och sorglösa natur. Designad med karaktäristisk uppmärksamhet på detaljer, perfekt för tjejer som tar sina första, osäkra steg i livet. Djurmotiven som används, som kattungar, enhörningar eller rådjur, gör varje modell inte bara till en skodon, utan också till ett litet äventyr på barns fötter.

Befado 533P018-skor är utrustade med kardborreband som underlättar snabb och enkel påtagning, och ökar självständigheten för de yngsta och möjliggör en bättre passform mot foten. Insidan av skon är fodrad med Soft B-System, vilket leder till ökad användarkomfort och bättre stötdämpning. Detta är en viktig del när man väljer skor för ett barn som intensivt upptäcker världen och behöver stöd i varje steg.

Säkerheten för varje steg för den lilla användaren garanteras också av en styv häl, vilket är ett ovärderligt stöd för en korrekt utveckling av barnets fot. Skorna belönades också med det prestigefyllda Healthy Foot Mark - en bekräftelse på produktens höga kvalitet och dess positiva inverkan på hälsan och korrekt utveckling av de yngsta fötterna.

Produkten är gjord av tyg, vilket säkerställer tillräcklig luftcirkulation och komfort även efter långvarig användning, och produktens vikt med individuell förpackning är endast 0,2 kg, vilket understryker skodonets lätthet och praktiska egenskaper.

Den rosa färgen kommer utan tvekan att locka uppmärksamheten från varje liten flicka som drömmer om att känna sig speciell i sina egna skor. Kategorien "Barntofflor" understryker att dessa modeller är perfekta för dagis, dagis och att bära hemma.

Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, genom att befästa sin plats på marknaden, visar återigen att att översätta omsorg om barns sunda utveckling till skönhet och praktiska egenskaper är en filosofi som alltid kommer att försvara dess värde. Befado 533P018 rosa är inte bara skor, det är ett barns leende vid varje steg.

  • Karaktär: Övrig
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.2

Tack för att du lägger till din kommentar.

|