Befado barnskor 531P083 marinblå grön

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado är ett varumärke som erbjuder högkvalitativa barnskor, perfekta för barns utvecklande fötter. Den beskrivna modellen 531P083 är tofflor för pojkar som kombinerar komforten att bära med en attraktiv, barnslig design.

Tofflorna har en formad ovandel som når bortom fotleden, vilket ger extra stöd för barnets fot och stabiliserar fotleden under gång. Skorna är gjorda i tyg, vilket gör dem lätta och luftiga, och samtidigt lätta att rengöra.

Färgen på skorna är en djup nyans av marinblått, som är både universellt och smutsavvisande. På framsidan av skon, ovanför de rundade tårna, finns ett charmigt grönt inlägg med krokodilmotiv, som säkert kommer att tilltala barn som är intresserade av djur eller gillar energiska och roliga tillägg till sin garderob.

Skodonen har ett kardborreband på handleden, vilket gör det enkelt för barnet att ta av och på skorna och gör att skorna snabbt kan anpassas efter den individuella tjockleken på barnets fot.

Sulan på Befado tofflor är gjord av syntetiskt material och utrustad med en distinkt slitbana, vilket säkerställer grepp och säkerhet när du går på olika hemmaytor, inklusive hala.

Ytterligare information, såsom en stel häl, betonar tillverkarens uppmärksamhet på barnets hälsa och korrekta hållning. En styv hälräknare är särskilt viktig för att ge tillräckligt stöd för hälen och hela foten.

Denna modell finns i kategorin barntofflor, riktad specifikt till pojkar, och är optimerad vad gäller estetik och ergonomi. Dessa tofflor är inte förknippade med någon specifik film eller seriefigur, vilket kan vara en fördel för föräldrar som föredrar mindre kommersiell design för sina barn.

Sammanfattningsvis är Befado 531P083 praktiska, bekväma och visuellt tilltalande barntofflor som kombinerar funktionalitet med omsorg om små fötters hälsa och säkerhet.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Producentkod: 531p083
  • Färg: Marin grön
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|