Befado barnskor 351Y020 blå

16,34 EUR

Bekväm och hälsosam för förskolebarns fötter - Befado barnskor 351Y020 blå

Som föräldrar vill vi det som är bäst för våra barn. När det kommer till att välja rätt skor är Befado barnskor 351Y020 i blått den perfekta lösningen för små, aktiva fötter. Skorna är avsedda för pojkar som värdesätter komfort och frihet under vardagliga dagisäventyr.

Den specialdesignade sulan på Befado-skor är lätt och flexibel, vilket är avgörande för en korrekt utveckling och hälsa för barns fötter. Deras unika förmåga att anpassa sig till fötternas form och rörelser gör dem perfekta för både inomhus- och lekplats. Tack vare att sulan "fungerar" med foten kan det lilla barnet njuta av full komfort hela dagen.

Ovandeln är gjord av högkvalitativa bomullstyger, som garanterar tillräcklig luftcirkulation och förhindrar överdriven svettning av fötterna. Tack vare dessa andningsbara material förblir förskolebarnets fot torr och frisk, vilket avsevärt påverkar komforten vid vardagsbruk.

Befado skor har certifikatet "Healthy Foot Sign", vilket bekräftar deras höga kvalitet och ergonomi anpassad efter behoven hos barnets utvecklande fot. En styv hälräknare ger extra stöd för hälen, vilket är mycket viktigt för att säkerställa stabilitet och förebygga hållningsfel.

Typen av infästning i Befado-skor, d.v.s. kardborre, är en utmärkt lösning som gör att barn kan ta på och ta av sig skor på egen hand, vilket stödjer utvecklingen av deras självständighet och motoriska färdigheter. Lättan att använda spännet är en viktig egenskap, särskilt i förskoleåldern.

Förpackade i originalförpackning är Befado-skorna redo att bli den perfekta presenten till en liten upptäcktsresande. Genom att välja dessa blå tofflor kan du vara säker på att du investerar i ditt barns hälsa och komfort, inte att glömma den attraktiva och livliga designen som säkert kommer att tilltala den unge herren.

Inte bara snygga, utan framför allt praktiska - Befado 351Y020 blå barnskor är ett utmärkt val för föräldrar som letar efter skor som kombinerar komfort, funktionalitet och omsorg om sina barns hälsa och utveckling.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: blå
  • Material: tyg
  • sex: Pojkar
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Producentkod: BM166040

Tack för att du lägger till din kommentar.

|