Befado barnskor 290X228 marinblå blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Komforten och den sunda utvecklingen av förskolebarns små fötter är ett område där Befado 290X228 marinblå och blå skor sätter nya standarder. Märkets experter är fullt medvetna om att barns fötter kräver särskild vård och skydd. Det är därför Befado fokuserar på att producera skor som inte bara ser vackra ut, utan också ger det nödvändiga stödet under en ung upptäcktsresandes oändliga aktiviteter.

Överdelen på Befado barnskor tillverkad av högkvalitativt bomullstyg garanterar andningsförmåga, så att små fötter kan andas fritt hela dagen. Oavsett om barnet leker på dagis eller på lekplatsen förblir hans eller hennes fötter torra och fräscha.

En modern sula utrustad med Absor-B-systemet är en innovativ lösning som ökar säkerheten. Den mjukar upp varje steg och minimerar mikrochocker som orsakas av kontakt med en hård yta. Detta är särskilt viktigt i ung ålder, när ben och leder är känsliga för alla typer av vibrationer.

En ytterligare fördel med de presenterade tofflorna är en styv hälräknare som stabiliserar hälen väl och skyddar mot okontrollerad vridning. Tack vare detta kan föräldrarna vara säkra på att barnets fot får ordentligt stöd under leken.

Befado såg också till att barn kunde hantera skor på egen hand. Elastiska elastiska band gör det enkelt att ta av och på tofflorna, vilket utvecklar barns självständighet.

Det är värt att betona att den marinblå färgen i kombination med blå inslag gör tofflorna iögonfallande och matchar många barns stilar. De är perfekta för pojkar som gillar att känna sig snygga även under dagisgalenskapen.

Ett ytterligare bevis på tillverkarens omsorg om små fötters hälsa är de intyg och rekommendationer från ortopeder som Befado skor har fått. Detta är en tydlig signal för föräldrar att de genom att investera i 290X228 marinblå skomodell väljer en produkt som stöder en korrekt utveckling av deras barns fötter.

Med en lättvikt på 0,4 kg när de förpackas individuellt är dessa tofflor också lätta att bära och bära, vilket är ytterligare ett plus för aktiva föräldrar och barn. Genom att välja Befado barnskor kan föräldrar vara säkra på att de har försett sitt barn med komfort, säkerhet och ett snyggt utseende för varje dag av dagisäventyr.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: Marin blå
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Astringent gummi
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|