Befado barnskor 217P102 blå grå grön

Produkten är inte tillgänglig ;(

"Befado barnskor 217P102 - perfekta skor för aktiva barn

Barnfötter förtjänar högsta kvalitet och komfort i varje steg. Därför är Befado barnskor modell 217P102 i nyanser av blått, grått och grönt det perfekta valet för ditt barn. Dessa tofflor är gjorda med hänsyn till de minsta detaljerna och ger de små komforten hela dagen och säkerställer samtidigt en korrekt utveckling av deras fötter.

Ovandel av högkvalitativt tyg är mjukt och vänligt mot barns känsliga hud, och samtidigt hållbart, vilket säkerställer hållbarheten hos skorna. Designade med små upptäcktsresande i åtanke, tofflorna har ett attraktivt mönster som barn säkert kommer att gilla och som kommer att uppmuntra dem att ta på sig sina skor själva.

Förstärkta hälräknare, som är oerhört viktiga i barnskor, skyddar hälen och ger fotledsstöd. Den utmärkta passformen beror på den praktiska ankelremmen som inte bara gör det lättare att ta på sig utan även gör att du kan anpassa skorna perfekt efter den lilla användarens fot.

Certifikatet "Healthy Foot Sign" för Befado-skor bekräftar deras höga kvalitet och säkerhet för barnet. Detta är en garanti för att när de väljer 217P102-modellen kommer föräldrar att välja skor som uppfyller strikta ergonomiska och hälsokriterier.

För föräldrar som bryr sig om idén om ett barns sunda utveckling och oro för ekologi, är textilmaterialen som används i produktionen av dessa skor ett annat argument för att välja varumärket Befado. Dessutom ger gummisulor utmärkt grepp, förhindrar halka och fall under barnens lekar.

Befado barnskor 217P102 kommer inte bara att följa barn steg för steg när de navigerar livets vägar, utan kommer också att bli deras lilla fashionabla accessoar som kommer att diversifiera alla barns outfits. Energiska färger och unik design kommer säkerligen att passa smaken hos unga äventyrsälskare och lysa upp vardagen under varje säsong.

Välj skor för ditt barn som kombinerar komfort, säkerhet och stil - välj Befado barnskor 217P102.

  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Spännen
  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: blå grå grön
  • Material: Tyg

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|