Befado barnskor 213P135 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 213P135 rosa - ett perfekt val för en liten dam

Bland bebisens första steg vill vi som föräldrar ge honom allt som är bäst, även när det kommer till skor. Befado har vunnit föräldrarnas förtroende i flera år genom att erbjuda produkter skräddarsydda för behoven hos barns fötter. Vi presenterar modellen 213P135 i en delikat nyans av rosa, som skapades med små upptäcktsresande i åtanke.

PAPI-modellen är en genomtänkt kombination av komfort, funktionalitet och tilltalande design. Den är gjord av högkvalitativa bomullstyger som garanterar utmärkt hygien och andningsförmåga även under den mest aktiva leken. Den andningsbara sulan förhindrar att fötterna svettas och hjälper till att hålla rätt temperatur. Dessutom gör det speciella Flex-B-systemet att skon är flexibel på rätt ställen, i linje med ortopedernas rekommendationer.

Det som utmärker denna modell är inte bara dess funktionalitet, utan också dess fantastiska utseende. Det charmiga mönstret med en kanin på framsidan väcker definitivt uppmärksamhet och får den lilla användaren att känna sig speciell. Det praktiska spännet passar inte bara perfekt in i helhetslooken utan gör det också lättare att ta på sig skorna.

Befado-tillverkaren glömde inte heller ett viktigt element, som är den styva hälräknaren. Det säkerställer hälstabilisering, vilket är särskilt viktigt under barnets första osäkra steg. Kvalitet och säkerhet kommer först här, därför är skorna certifierade och rekommenderade av specialister.

Det bör också noteras att en viktig aspekt för föräldrar är vikten på skor. Modellen 213P135, komplett med individuell förpackning, väger endast 0,3 kg, vilket innebär att skorna är lätta och inte kommer att utgöra en extra belastning för barns fötter.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor 213P135 mer än bara tofflor - det är en hälsosam investering i ditt barns komfort och utveckling. Rosa skor kommer att vara perfekta för att spela hemma, såväl som på dagis eller andra utbildningsinstitutioner. Genom att välja Befado skor kan du vara säker på att du väljer beprövad kvalitet och omsorg för en sund utveckling av din dotters fötter.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Spännen
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.3

Tack för att du lägger till din kommentar.

|