Befado barnskor 213P114 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado, en känd tillverkare av barnskor, presenterar modellen 213P114 i charmiga, flickaktiga rosa och gråa färger. Dessa är skor skapade för små upptäcktsresande som behöver komfort och stil i lika hög grad.

PAPI-modellen från Befado är kvintessensen av sommarstil för de yngsta damerna. Skor med öppen tå är ett idealiskt alternativ för varmare dagar, och kommer också att fungera utmärkt som ett andra par skor för dagis eller skola. Tack vare sin design ger den små fötter optimal frihet och skyddar dem samtidigt mot skador.

En av de viktigaste egenskaperna hos denna modell är den andningsbara sulan, som stöder den naturliga ventilationen av foten. Tack vare detta kan de små njuta av friskhet och komfort hela dagen, även under intensiv lek. Tillverkad av högkvalitativt tyg säkerställer det både mjukhet och flexibilitet, samt tillräcklig hållbarhet för skorna.

Flex-B-systemet, en egenskap hos Befado skor, är en perfekt anpassning av skons botten till den naturliga rörelsen av barnets fot. En sula som böjer sig på rätt plats, rekommenderad av ortopeder, garanterar rätt utveckling och stöd för den lilla foten. Användningskomforten förstärks även av den styva hälräknaren som stabiliserar hälen och ger optimalt stöd.

Märket Healthy Foot som tilldelas Befado-skor bevisar sin höga kvalitet och uppmärksamhet på den sunda utvecklingen av barns fötter. Detta är särskilt viktigt i fasen när fötterna fortfarande utvecklas och eventuella oregelbundenheter kan påverka framtiden.

Skorna är försedda med praktiska spännen som gör det enkelt att ta på sig och anpassa sig till barnets individuella form, vilket är oerhört viktigt för full bärkomfort.

Även om Befado skor inte är förknippade med någon specifik hjälte från sagor eller filmer, gör dess design och tillförlitlighet det till favoritvalet för många tjejer. Rosa och grå färger kommer att göra dem till ett attraktivt komplement till många barns stilar.

Befado 213P114 skor, som erbjuds i kategorin "Barntofflor", är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn komfort, säkerhet och ett charmigt utseende. Oavsett om det är på gården, på lekplatsen eller under daglig användning hemma - dessa skor kommer att stödja varje steg av den lilla upptäcktsresanden.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Spännen

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|
|