Befado barnskor 114X457 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Produkt: Befado Barnskor 114X457 Rosa – Perfekta skor för dagis

När vi väljer skor till vårt barn fokuserar vi på komfort, säkerhet och estetik. Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, möter dessa behov genom att presentera modellen 114X457 i en charmig rosa färg, speciellt designad för små användare.

Varumärket Befado har specialiserat sig på att skapa skor som stöder en hälsosam utveckling av barns fötter i flera år. Därför är 114X457-skorna utrustade med en styv hälräknare, vilket är avgörande för korrekt stabilisering av hälen och fotleden. Denna design säkerställer den lilla användarens säkerhet när han leker på dagis, på lekplatsen eller under vardagliga promenader.

Bärkomfort säkerställs av ovandelar gjorda av andningsbara bomullstyger. Detta material garanterar tillräcklig luftcirkulation, vilket är särskilt viktigt under varmare dagar. Andningsbart tyg minskar risken för att dina fötter överhettas och håller dem hygieniska hela dagen.

Befado 114X457 skor är inte bara bekväma, utan underlättar också barnets självständighet - det enkla kardborrefästsystemet gör att barn kan ta på och ta av dem på egen hand, vilket är en viktig aspekt för att utveckla barns motorik och självständighet.

Estetiskt skräddarsydda för ett barns fot reducerar skorna visuellt det, vilket gör att det ser mer välformat ut. Detta är också en fördel för barn med smalare fötter, eftersom skorna passar dem perfekt, inte är lösa och detta förhindrar att foten glider under gång.

Säkerheten bekräftas av intyg och rekommendationer från ortopeder. Genom att köpa skor från detta märke kan föräldrar vara säkra på att de har valt en produkt som stödjer deras barns hälsosamma utveckling.

Befado barnskor 114X457 kommer i en vacker rosa färg som säkert kommer att tilltala små fashionistas. Tofflor är främst avsedda för flickor och är ett snyggt och praktiskt inslag i en barngarderob.

Sammanfattningsvis är Befado 114X457 skor inte bara vackra, utan framför allt genomtänkta skor för tjejer som garanterar komfort, säkerhet och sund utveckling av fötterna, och är ett utmärkt val för olika dagisaktiviteter.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|