Befado barnskor 114X416 rosa mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 114X416 - Komfort och säkerhet för små fötter

Barn som spenderar tid på dagis behöver skor som inte bara ser estetiskt tilltalande ut på fötterna, utan framför allt ger dem maximal komfort och säkerhet under vardagliga lekar och aktiviteter. Befado, med de yngsta användarna i åtanke, har skapat barnskor 114X416 i ett coolt rosa mönster med flerfärgade accenter som små damer säkert kommer att gilla.

Ovansidan på dessa tofflor är gjorda av högkvalitativa bomullstyger, vilket säkerställer att barnets fötter andas ordentligt och är hygieniska under hela dagen. Tack vare sådana material kommer inte ens intensiv lek att få dina fötter att överhettas eller svettas. Tygets känslighet gör också att skorna perfekt anpassar sig till fotens form, samtidigt som de visuellt minskar den, vilket säkerligen kommer att tillfredsställa föräldrar som bryr sig om estetiken hos sina barns kläder.

Befado skor har designats för att vara vänliga mot barn med smalare och mindre fötter. Tack vare detta kan vi vara säkra på att skorna lätt anpassar sig efter vårt barns individuella behov.

Självständighetsaspekten är avgörande i förskoleåldern, därför har Befado designat skor på ett sådant sätt att barn enkelt kan ta på och ta av dem på egen hand, vilket utvecklar deras motorik och känsla av självständighet. Kardborre är en lösning som möjliggör enkel och snabb fastsättning, vilket är en ytterligare fördel för små, ännu inte särskilt fingerfärdiga händer.

Barnets säkerhet är vår prioritet, därför glömmer Befado inte hälsoaspekterna. Skorna är certifierade och rekommenderade av ortopeder. En styv hälräknare stabiliserar foten och förhindrar att den hamnar felaktigt under gång. Det extra märket "Healthy Foot" är en garanti för att skorna är noggrant testade och uppfyller de strikta standarderna vad gäller hälsa och utveckling av våra barns fötter.

I kategorin "Barntofflor" för barnskor, utmärker sig Befado barnskor 114X416 rosa flerfärgad produkt inte bara för sin funktionalitet utan också för sin charmiga design, som säkert kommer att tilltala små fashionistas. Tofflor avsedda för flickor kommer att vara ett utmärkt val både för dagis och för hemmabruk, vilket ger deras fötter en lämplig nivå av komfort och säkerhet.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|