Befado barnskor 114X351 blå grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 114X351: Blå-grå bekväma tofflor för dagis

För föräldrar är att välja rätt skor för sina barn inte bara en fråga om estetik, utan framför allt hälsa och komfort. Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, möter behoven hos de yngsta och deras vårdgivare genom att presentera modellen 114X351 i blå och grå nyanser.

Befado dagisskor är en garanti för komfort för barns fötter hela dagen. Tillverkade av andningsbara bomullstyger ger de den nödvändiga hygienen och andningsförmågan, vilket är avgörande med tanke på förskolebarnens överflöd och mångfalden av aktiviteter de deltar i.

Utformningen av skorna är noggrant genomtänkt för att möta kraven från unga användare. Ovandelen ser inte bara attraktiv ut, utan anpassar sig också effektivt till foten, vilket är särskilt viktigt för barn med smalare och ömtåligare fötter. Dessutom, tack vare användningen av kardborreband som fästsystem, kan de yngsta hantera skorna på egen hand och utveckla sin självständighet och motoriska färdigheter.

Säkerheten är prioriterad, därför är barntofflor från Befado utrustade med en styv häl och är certifierade av Healthy Foot Sign. Detta bekräftar att skorna uppfyller rigorösa standarder och rekommenderas av ortopeder, vilket innebär att föräldrar kan vara säkra på att deras barns fötter kommer att utvecklas ordentligt och skyddas.

Produkten är i kategorin Barntofflor, riktar sig till tjejer och kommer i ögonbehagliga färger - en kombination av blått och grått. Dessa färger kommer få skorna att tilltala många små fashionistas och samtidigt kommer de att matcha många outfits.

Barnets fötter är helt skyddade både när de leker och lär sig, så föräldrar kan vara säkra på att de väljer en produkt för sitt barn som tillgodoser den lilla människans behov i varje detalj.

Sammanfattningsvis är Befado 114X351 tofflor en perfekt kombination av funktionalitet, säkerhet och estetik, som skapats för aktiva och nyfikna förskolebarn. De kännetecknas av högkvalitativa material och utförande, uppmärksamhet på den sunda utvecklingen av fötter och attraktiv design, vilket gör dem till ett utmärkt val för varje förälder och deras barn.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Färg: blå grå

Tack för att du lägger till din kommentar.

|