Befado barnskor 110P437 beige brun rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado är ett välkänt och respekterat varumärke på den polska marknaden, känt för att producera bekväma och hälsosamma skor för barn. För att möta föräldrars och barns förväntningar har företaget introducerat en modell av barnskor märkta med nummer 110P437, i vackra beige, bruna och rosa färger.

Modern design och hög funktionalitet är resultatet av det unika samarbetet mellan Befado och varumärket Inblu, som resulterade i Mummy & Me-linjen. Den här kollektionen riktar sig till par: mammor och deras döttrar som letar efter inte bara bekväma utan också estetiskt raffinerade lösningar. Karakteristiska och fängslande mönster på skor - från söta kattungar, genom regnbågsenhörningar, till pittoreska rådjur och pingviner - ger barns fötter inte bara lämpliga förhållanden, utan också med oförglömliga, sagomässiga accenter.

Dessa skor är utrustade med ett funktionellt spänne runt fotleden, vilket gör att skorna passar perfekt till foten, vilket ger den lilla användaren säkerhet och komfort under vardagslek. En stel hälräknare och en bred tå är element som tar hänsyn till det naturliga behovet av rörelse och dynamiken i barnets utvecklande fot. Tårnas rymlighet möjliggör rörelsefrihet, vilket är avgörande för en sund tillväxt och utveckling av barns fötter.

Dessutom har Befado skor tilldelats Healthy Foot Mark. Detta är en garanti för att skorna har granskats av specialister och uppfyller höga ergonomi- och säkerhetsstandarder. Tack vare ventilerande sulor är barns fötter mindre mottagliga för överhettning och svettning, vilket är särskilt viktigt under varmare dagar.

Produkten är gjord av högkvalitativt tyg, vilket översätts till hållbarhet och lätt att hålla ren. Beige, bruna och rosa färger skapar en subtil och universell palett som matchar många barns stilar. Barntofflor 110P437 från Befado är ett perfekt val för tjejer som värdesätter komfort och stil.

Sammanfattningsvis är Befado 110P437 barnskor en produkt som kommer att tillfredsställa både små upptäcktsresande och deras föräldrar som bryr sig om den sunda utvecklingen av sina barns fötter. Elegant design, funktionalitet och uppmärksamhet på detaljer är de egenskaper som verkligen skiljer denna modell från konkurrenterna på marknaden för barnskor.

  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: beige Brun rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Spännen
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.2
  • Karaktär: brist

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|