Befado barnskor 974Y505 blå

15,35 EUR

Befado, en välkänd polsk tillverkare av barnskor, presenterar den perfekta lösningen för föräldrar som letar efter bekväma men också snygga skor för sina barn - modell 974Y505 i blått. Designad för aktiva barn vars dagar är fyllda med konstant nöje, fokuserar den på komfort, säkerhet och hållbarhet.

Designers från Befado vet hur viktigt det är att barnskor uppfyller höga krav på komfort och ergonomi. Danny-skor, utöver deras attraktiva marinblåa utseende, designades med den sunda utvecklingen av barns fötter i åtanke. Tack vare användningen av ett justerbart kardborreknäppning kommer varje liten användare att hitta den perfekta passformen, vilket är särskilt viktigt under intensiva rörelser, samtidigt som det säkerställer att det är enkelt att ta på och ta av sig skorna på egen hand.

Den viktigaste aspekten som gör att skorna sticker ut är deras andningsbara sula. Detta är oerhört viktigt för att säkerställa fotkomfort och hygien, särskilt under varmare dagar när fysisk aktivitet är mer intensiv. Ovandeln tillverkad av högkvalitativt textilmaterial ger extra luftcirkulation och håller fötterna i en torr och hälsosam miljö.

Befado, samtidigt som han tar hand om de yngsta, har inte glömt säkerhetsaspekten. Skodonen har en styv hälräknare som ger tillräckligt stöd för hälen, vilket är viktigt för en korrekt utveckling och skydd av barnets fot. Dessutom bär skorna Healthy Foot-märket, vilket är en garanti för att de har designats i enlighet med ortopediska principer för en hälsosam fotutveckling.

I kategorin barntofflor vänder sig Befado barnskor 974Y505 blå främst till pojkar som värdesätter både komfort och tilltalande utseende. Den marinblå färgen och moderna designen gör att dessa skor passar bra med olika delar av barngarderoben, och är ett idealiskt val både för skolan och när du spelar hemma eller i trädgården.

Sammanfattningsvis är lätta skor från Befado ett utmärkt alternativ för föräldrar och deras aktiva barn. Tack vare kombinationen av hög funktionalitet, användarkomfort och estetiskt utseende är de ett val som kommer att tillfredsställa även de mest krävande användarna. Säkerställ ditt barns sunda utveckling och oavbrutna spelglädje genom att välja skor från det välkända varumärket Befado.

  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Material: tyg
  • sex: Pojkar
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Färg: blå
  • Nyans: Marin
  • Karaktär: brist
  • Producentkod: BM161459

Tack för att du lägger till din kommentar.

|