Befado 093M017 tofflor grå svart

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado herrtofflor är slip-on skor avsedda för hemmabruk. Topparna på tofflorna är gjorda av mjuka tyger i dämpade färger, som framhävs med dekorativa sömmar. Insidan av tofflorna är avslutad med ett mjukt tyg som garanterar komfort. Ett intressant snitt av tofflorna kompletteras med en profilerad sula gjord av nötningsbeständigt material, som har anti-halkegenskaper.


Tofflorna kombinerar element i nyanser av grått och svart. Fashionabla uppbyggda toppar av tofflor är gjorda av tyger i två färger, som används asymmetriskt. Utsidan av den bekväma ovandelen är gjord av grått tyg med vita och svarta sömmar i mitten av skon. Komforten hos tofflorna ökas av ett bomullsinlägg som används i interiören, tack vare vilket foten inte blir trött och samtidigt skyddas mot överdriven svettning. Sulan, något högre på baksidan av tofflorna, var designad för många timmars användning av skor hemma. Tofflorna har certifikatet "Healthy Foot".

  • Dominant mönster: utan mönster
  • Innersula: Övrig
  • Yttre material: Tyg
  • Färg: grå svart

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Allt är i perfekt ordning, mycket trevligt, snabbt (även uttrycksfullt!) Och pålitligt. Varor som beskrivs, rekommenderas. Jag önskar mig själv och andra alltid sådana köp. Tack och vänliga hälsningar :)