Barnsandaler med gyllene älskling kardborreband

15,63 EUR
19% billigare
19,53EUR

Vi presenterar unika sandaler för barn som kombinerar elegans och högsta kvalitet på utförande. Barns gyllene kardborresandaler kännetecknas av en unik gyllene färg som väcker uppmärksamhet och ger charm till varje styling. Detta är ett idealiskt förslag för små modeälskare som vill se vackra och eleganta ut i alla situationer.

Dessa sandaler designades med de yngsta användarnas hälsa och komfort i åtanke. Tack vare HEALTHY FOOT-märket kan du vara säker på att dessa skor har skapats med uppmärksamhet på rätt utveckling och funktion av barnets fötter. Denna produkt uppfyller alla konstruktions-, teknologiska och materialkrav, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet vid användning.

Ytterligare fördelar som erbjuds av dessa sandaler inkluderar en styv hälräknare och en profilerad lädersula, vilket avsevärt ökar användarkomforten och hjälper till att bibehålla korrekt hållning. Det är också värt att uppmärksamma den halkfria sulan som säkerställer stabilitet på olika underlag och minimerar halkrisken.

Sandalerna är gjorda av högkvalitativt ekologiskt läder, vilket både är ett bevis på omtanke om miljön och en garanti för skornas hållbarhet. Kardborreknäppningen gör det lättare för barnet att självständigt ta på och av skorna, vilket är viktigt för att utveckla självständigheten hos de yngsta barnen.

Guldsandaler är ett perfekt val för små damer som värdesätter stil och komfort. De är perfekta för sommarpromenader, familjefester eller vardagsbruk. Viktig information är att när du väljer storlek bör du följa den tillgängliga storlekstabellen för att perfekt passa sandalerna till ditt barns fötter.

Genom att välja gyllene kardborresandaler för barn investerar du inte bara i skönhet och stil, utan framför allt i ditt barns hälsosamma utveckling och komfort. Dessa skor kombinerar elegans, hög kvalitet på utförande och uppmärksamhet på detaljer, vilket gör det till ett perfekt val för varje liten älskare av unika lösningar.

  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder
  • Producentkod: 21DZ23-3910
  • Färg: gyllene
  • Material: Konstgjort läder
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4
  • Karaktär: brist

Tack för att du lägger till din kommentar.

|