FR1 Barnsandaler med flätat roséguld 283-2B Bailly gyllene

Produkten är inte tillgänglig ;(

Bli förvånad över snygga och funktionella barnsandaler - FR1 barnsandaler med fläta, rosa guld 283-2B Bailly, som säkerligen kommer att ge glans till din lilla prinsessas sommarstyling. Dessa bländande rosa gyllene sandaler är det perfekta valet för föräldrar som letar efter en kombination av estetik, komfort och säkerhet.

Sandalerna designades för små upptäcktsresande som behöver bekväma skor för sommardagar. Tack vare det högkvalitativa ekologiska lädret kan barns fötter njuta av ett andningsbart och hållbart material. Det delikat flätade frontelementet ger sandalerna en unik karaktär, vilket gör dem till ett attraktivt val för en fashionabel tjej.

Bekväm bäring tillhandahålls av en halkfri gummisula, som minimerar halkrisken även på hala underlag, vilket ger en känsla av stabilitet när du går, leker på lekplatsen eller under andra sommaräventyr. Dessutom möjliggör kardborrfästningssystemet enkel och snabb justering av sandalerna till barnets fot och gör det möjligt för unga användare att ta på och ta av sig skorna självständigt.

FR1, som tillverkare, tog hand om detaljerna som är lika viktiga som den snygga looken, vilket säkerställer att varje steg i dessa sandaler blir lika säkra och snygga. När du väljer sandaler för ett barn är det värt att vara uppmärksam på storlekstabellen för att perfekt passa skorna till växande ben.

Kategorin som sandalerna tillhör är "Barn » För barn » Sandaler", vilket återspeglar deras engagemang för att söka efter barnskor av högsta kvalitet. Från vår kollektion av sandaler, FR1 barns flätade sandaler Rose Gold 283-2B Bailly sticker ut med sin iögonfallande gyllene färg, vilket gör dem till ett utmärkt val för små modefantaster.

Ta din barngarderob ett steg längre med dessa underbara, lätta skor som kombinerar komfort, funktionalitet och glänsande design. Låt varje utflykt vara en möjlighet att glänsa med ett stilfullt steg.

  • Karaktär: brist
  • Producentkod: 283-2B
  • Färg: gyllene
  • Material: Konstgjort läder
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.29

Tack för att du lägger till din kommentar.

|