Barnsandaler med flätad kamel Bailly 283-3C brun

14,05 EUR
19% billigare
17,56EUR

Sommarstunder fulla av kul utomhus kräver lämpliga skor som ger barn både komfort och skydd. Barnsandaler med fläta Camel 283-3C, brun, uppfyller perfekt dessa behov, är ett utmärkt val för små upptäcktsresande. Tillverkade med aktiva tjejer i åtanke, de kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet.

Designen på dessa sandaler är en kombination av högkvalitativa material med känsla för detaljer. Det ekologiska lädret som den övre delen av skorna är gjord av ger dem inte bara ett elegant utseende, utan garanterar också hållbarhet och motståndskraft mot skador. Den bruna färgen kommer att ge dina fötter en flickaktig karaktär som lätt matchar många sommarstilar.

Det är värt att ägna särskild uppmärksamhet åt den halkfria gummisulan, som säkerställer stabilitet under olika aktiviteter - från promenader i parken, genom lek på lekplatsen, till familjeresor. Det som utmärker dessa sandaler är också fästmetoden – bekväma kardborreband som även de yngsta barnen enkelt kan använda, och som samtidigt säkerställer en stadig passform mot foten.

Camel Bailly Sandaler för barn med fläta är mer än bara skor. Det är en genomtänkt design som stödjer barnets utveckling och säkerställer dess komfort under varma sommardagar. Ett brett utbud av storlekar gör att du kan välja den perfekta passformen för varje tjej, och genom att använda den tillgängliga storlekstabellen hjälper dig att göra det bästa valet.

Sammanfattningsvis, när du väljer sandaler för barn, är det värt att välja de som kombinerar stil, komfort och säkerhet. Barnsandaler med fläta 283-3C, brun, uppfyller dessa kriterier, är en bra lösning för sommaräventyr. Glöm inte att kolla in hela kollektionen av sandaler för att hitta en modell som passar ditt barns behov perfekt.

  • Karaktär: brist
  • Producentkod: 283-3C
  • Lås typ: Kardborre
  • Färg: Brun
  • Material: konstgjort läder
  • sex: flickor
  • Förpackningsskick: Original

Tack för att du lägger till din kommentar.

|