Lukas Barnformella nattvardsskor J1 svart

58,54 EUR
19% billigare
73,17EUR

Produkt: **Lukas barns formella nattvardsskor J1 svart**

Om du letar efter skor som kommer att komplettera ditt barns eleganta styling för viktiga högtider, såsom första nattvarden, bröllop eller andra familjesammankomster, kommer J1 svarta nattvardsskor för barn från Lukas att vara det perfekta valet. Gjorda helt av högkvalitativt naturligt läder, dessa skor kombinerar elegans, stil och tidlös design, samtidigt som de är ett oersättligt inslag i en barngarderob vid officiella tillfällen.

Tack vare användningen av naturligt läder ser skorna inte bara vackra ut, utan garanterar också hög bärkomfort. Det naturliga materialet gör att fötterna kan andas och anpassar sig perfekt till fötternas form, vilket är nyckeln till att säkerställa komfort under hela användningen. För ytterligare komfort är skorna utrustade med en styv häldisk och en innersula av naturläder, som ger tillräckligt stöd för barnets fot.

J1 formell skor är en klassisk modell av skor med snörning, vilket ger dem en elegant karaktär och möjliggör exakt anpassning av skorna till foten. Trots sin formella stil kan de även bäras till mer vardagliga outfits, till exempel med jeans, vilket gör dem till ett väldigt universellt val.

Skons sula är designad med komfort i åtanke - en liten klack har inte bara en positiv effekt på skornas utseende, utan förbättrar även hållningen och säkerställer bättre fördelning av kroppsvikten.

Det är värt att betona att dessa eleganta skor är 100% polsktillverkade, vilket garanterar uppmärksamhet på varje detalj och hög kvalitet på utförande. Tillgängliga i en optimistisk svart färg kommer de att passa perfekt med de flesta formella pojkdräkter och utgör det perfekta komplementet till en elegant styling.

I paketet hittar du Lukas originalskor, vilket är en garanti för produktens äkthet och kvalitet. Sammanfattningsvis är Lukas J1 svarta formella nattvardsskor för barn en kombination av elegans, funktionalitet och komfort, som säkerligen kommer att tilltala både föräldrar och deras barn som letar efter bekväma och snygga skor för speciella tillfällen.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder
  • Producentkod: J1
  • Lås typ: Skosnören
  • Förpackningsskick: Original
  • Färg: svart
  • Material: naturläder
  • sex: Pojkar

Tack för att du lägger till din kommentar.

|