Artiklar

 • 2020-02-05

För klänningar och byxor - snygga sneakers som kommer att betona varje stilisering

När det gäller skor bör utseendet gå hand i hand med komfort. Definitivt det mest bekväma att bära är sportskor som inte behöver vara tråkiga! Numera kan du hitta många intressanta varianter som kommer att bli ett effektivt komplement till all styling. Vi presenterar trendiga sneakers som kommer att komplettera en aktiv kvinnas outfit!

 • 2020-02-05

Ikoniska skor modeller av de mest gillade sportvarumärken

Vissa skor stilar återkallar tillbaka till mode, och andra har aldrig ens gått ur modet! Det överlägset oftast är det skor som på grund av sin komfort har en mängd lojala fans runt om i världen. Vet du vilka du behöver ha i din garderob? Vi presenterar ikoniska skormodeller av de mest populära sportmärkena!

 • 2020-02-05

Pastellsportskor för våren

Bekväma skor är ett attribut för den aktiva kvinnan. De ska vara så bekväma som möjligt att bära. Är det möjligt att matcha dem med någon outfit? Med alla medel! Vi presenterar pastellsportskor för våren och ger råd om hur du kan kombinera dem med vardagliga styliseringar!

 • 2020-02-05

Hur väljer jag gymskor?

Under intensiv träning ser den verkligen inte den mest attraktiva ut. Fortfarande, när du tar på dig en sportdräkt, bör du inte bara tänka på komfort utan också ditt utseende. Vi föreslår hur man väljer gymnastikskor så att de är så bekväma som möjligt och estetiska!

 • 2020-02-05

Kvinnors sportsandaler - recension

På sommaren bryr vi oss särskilt om att ha full komfort med att bära skor. I värmen är det lätt att få utskrifter och skador som kan vara extremt obehagliga. Men inte alla kvinnor vill alltid bära sandaler med hög kil. Lång vandring eller helt enkelt en aktiv livsstil kräver lite olika skor. Vad ska jag bära då? Vi presenterar sportsandaler för kvinnor där du kan åka var som helst!

 • 2020-02-05

New Balance dam: moderna sportskor i olika färger

För många år sedan stormade typiska sportskor över vardagsmode. De är bekväma, mer intressanta i design och mycket hållbara. De är mer och mer djärvt kombinerade med olika stilar, även de mer eleganta. Bland de fashionabla tillverkarna finns flera viktiga, mest kända märken. Vi förklarar så att damskor i New Balance har vunnit popularitet och vi rekommenderar hur man bär dem!

 • 2020-01-15

Skor för kvinnor som är aktiva varje dag - två förslag

Många kvinnor leder en mycket aktiv livsstil, vanligtvis inte uppmärksam på bekväma kläder. Det som är viktigt i deras liv är snabbhet och vackert utseende. Få kvinnor inser att de är i tio eller tolv timmar på resande fot, de behöver ett bekvämt par skor som matchar antingen en företagsdräkt eller en lös outfit - eftersom ingen klädkod krävs på jobbet. Vi borde alla kunna välja sådana skor. Det är därför vi har två intressanta förslag till dig. På universal!

 • 2020-01-12

Damskor - trendiga färger och intressanta modeller

Varje kvinna ska ha bekväma skor i sin garderob som fungerar i många situationer. De som damerna använder särskilt villigt är kvinnors sportskor. Eftersom erbjudandet är mycket brett och hela produktsortimentet finns, har vi emellertid utarbetat en kort guide för hur du väljer rätt. Vi presenterar kvinnors sportskor i trendiga färger och intressanta stilar.

 • 2020-01-12

Gillar du att springa Se en mängd olika löparskor

Löpning är ett bra sätt att förbättra din figur, välbefinnande eller spendera fritid. För att aktiviteten ska vara tillfredsställande, effektiv och framför allt säker för dig, se till att du får rätt löparskor. Vi har utarbetat några tips om hur du väljer rätt och en lista över praktiska modeller som du kanske gillar!

 • 2020-01-12

Puma herrskor - skor för älskare av sportstil

Män älskar komfort, sportighet och mode som passar deras livsstil. De bär jeans, t-shirts och bekväma skor varje dag. Bland hela produktsortimentet är Puma herrskor allmänt erkända. Vi har förberett en samling inspiration för dig som kan hjälpa dig att hitta rätt par för den kommande säsongen!

 • 2020-01-12

Sneakers och sportskor från kända märken till rabatter

Världen har förälskats i sneakers och det är knappast förvånande. De är extremt bekväma, eleganta och passar alla - oavsett ålder eller smak. Butikerna erbjuder ett brett utbud av skor av denna typ, men om du vill ha ett attraktivt pris, kommer du från denna artikel att lära dig att hitta sneakers och sportskor från välkända märken till en rabatt. Vi inbjuder dig att läsa!

 • 2020-01-12

New Balance vinter och alla säsongs komfortabla vardagskor

New Balance är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av skor samt sportkläder och accessoarer. Varumärkets erbjudande inkluderar New Balance vinter och helårsskor för alla - kvinnor, män och barn! Så vi har utarbetat en kort guide för hur du väljer rätt New Balance-skor för säsongen!

 • 2020-01-12

Herrskor från kända och bra märken

Det är allmänt känt att män älskar bekväm, sportig och avslappnad stil. Det är knappast förvånande - vardagskomforten är oerhört viktig. Men om skor också ska vara fashionabla, tillverkade i högsta kvalitet, är det värt att leta efter modeller från ansedda tillverkare. Vi presenterar herrskor från välkända och bra märken med tips om hur du väljer den modell som passar dig!

 • 2020-01-09

Hur väljer jag skor för klänningar?

Många damer älskar klänningar och kjolar. De ger upp byxor av många skäl, inklusive obehag och modekläder enligt dem. Klänningar är ett helt nytt sätt att visa din stil - helt annorlunda än jeans. Ibland är det dock svårt att välja skor. Och det är inte bara lämpligt, utan också varmt under kalla månader och varmt - att arbeta i åtta timmar på kontoret. Därför ska skorna ha två huvudfunktioner - vara bekväma och estetiskt matcha den stil som vi har valt.

 • 2019-12-14

De bästa skorna för nyårsafton

Nyårsafton är en av de mest förväntade dagarna på året. Det är värt att komma ihåg att välja rätt skor är lika viktigt som rätt klänning. Om du vill lysa den kvällen, kommer du definitivt hitta något för dig själv i det här inlägget.

 • 2019-12-08

Obehagliga skor? Hur väljer jag rätt inläggssulor?

Obehagligt skor är många människor. Den valda modellen ser vacker ut, vi är glada att sätta på den i vår stilisering, men efter några timmar visar det sig att det inte var det bästa beslutet. Hur hanteras denna situation? Du kan köpa nya skor eller välja en billigare lösning, som vi kommer att ta itu med nu. Vi föreslår hur du väljer rätt inläggssulor!

 • 2019-12-08

Vilka wellies för ett barn i höstregnet?

Ibland får vacker gyllene höst ett annat ansikte och förvandlas till en sval, obehaglig plysch. När detta händer måste du ha rätt skor, precis som ditt barn. Vi rekommenderar dig om vilka regnskor du ska välja för barnet i höstväder. Kom ihåg att dessa inte bara ska anpassas till väderleksförhållandena, utan också bekväma och trevliga. Lär känna våra tips!

 • 2019-12-08

Hur hanterar jag obekväma skor?

Ibland är det inte helt tillfredsställande att köpa skor. Även om skorna uppfyller våra estetiska behov kan de vara obekväma när de bärs. Undrar du hur man ska hantera obekväma skor? Lär oss sedan vår guide, där vi presenterar 5 praktiska tips!

 • 2019-12-08

Hur vänjer du dig att gå i höga klackar?

Varje dag fokuserar du på komfort och bär platta skor, men möjligheten kommer när du inte klarar dig utan högklackar, kil eller klackar? Du vet att promenader i höga skor inte är din starka poäng - du svimlar, benen ont och i stället för att tänka på händelsen drömmer du bara om att klä upp dem som bekväma? Läs i så fall vår guide, där vi föreslår hur man vänjer sig att gå i höga klackar!

 • 2019-12-08

Hur man bär stövlar? Tre förslag till fashionabla stilar

Stövlar har varit en modetreff i många år. Det är svårt att föreställa sig en kvinnas garderob utan den här typen av skor. De ser eleganta ut, är bekväma och smälter in perfekt med nästan vilken styling som helst. Damer tar på sig klänningar, kjolar, jeans, eleganta byxor och till och med träningsdräkter. Vi presenterar tre förslag för fashionabla styliseringar med stövlar!

 • 2019-12-08

Snygga kontorsskor för honom

Män som arbetar på kontor är ofta skyldiga att klä kod. En kostym eller eleganta byxor och skjorta kräver lämplig skor. Vi har förberett en samling information om hur du väljer bekväma och fashionabla saker. Vi presenterar snygga kontorsskor för honom!

 • 2019-12-07

De bästa damskorna för semestern

I det föregående inlägget gav jag förslag till män för de kommande tillfällena, men det är kvinnor som vanligtvis har fler alternativ att välja mellan. Julafton närmar sig snabbt, och innan du tittar tillbaka tänds den första stjärnan. Letar du efter något mer elegant men också användbart för resten av året? I så fall hittar du något intressant.

 • 2019-11-29

Hur väljer man eleganta skor för män?

Jul och nyårsafton närmar sig mer och mer, så det är värt att köpa eleganta skor för dessa tillfällen nu. Det finns många alternativ på marknaden, men vilken betalar mest ut? I den här artikeln hittar du information som gör att du kan göra ett bra val av skor så att det köpta skoret kommer att tjäna dig flera år.

 • 2019-11-11

Martensy, den mest bekväma skor för hösten och vintern

Med ökningen i intresset för mode på 90-talet av förra seklet, fick martens popularitet. Trots att de designades kort efter andra världskriget i Tyskland, gick de faktiskt aldrig ur modet. Du kanske förknippar dem mest med punk och grung, men de är inte bara skor för tonåringar. I den här artikeln hittar du information om dem och flera stylingförslag.

 • 2019-11-03

Hur ta hand om läderskor?

Läderskor kräver omsorg och uppmärksamhet. Varför? Detta beror främst på att vi spenderar mycket mer på sådana skor än på plastskor. Så vi vill förlänga deras liv. Det andra skälet är användarkomforten - läderskor är extremt bekväma, anpassar sig till foten och garanterar nöjet att ha på sig även när vi har dem på fötterna i timmar. Så vi föreslår hur man tar hand om läderskor för att säkerställa deras livslängd? Lär känna våra tips!

 • 2019-11-03

Casual skor för casual styling - hur man bär dem?

Alla har sina egna preferenser beträffande den stil de klär sig i. Om du väljer vardagligare lösare och bekväma kombinationer, bör din garderob inte sakna sportskor. Vi ger råd om hur du kan kombinera dem med casual stiliseringar och avslöja vilka modeller som är den här säsongens hit!

 • 2019-11-03

Hala fötter, skador, corns - hur man väljer skor att inte lida?

Av estetiska skäl och mode kan du ofta utsätta dina fötter för obehagliga skor, till exempel för höga klackar eller skor i oöverträffad storlek. Obehagliga och ohälsosamma skor kan leda till smärtsamma skador, korn och till och med hallux. Av detta skäl är det värt att komma ihåg att att ta hand om dina fötter är en investering i din hälsa. Kolla hur du väljer skor så att du inte lider.

 • 2019-11-03

Höststövlar - vad ska man välja?

Ferierna slutade omöjligt. Dagarna blir kortare, svalare och dyster. Så det är dags att byta garderob så att den passar höstens väder. Skor av god kvalitet spelar en viktig roll här - de ska vara bekväma, varma och helst vattentäta. Det kan inte döljas att vädret på hösten kan ta sin vägtull. Vi föreslår vilka stövlar för hösten att välja och vilka modeller som för närvarande är heta!

 • 2019-11-03

Stövlar för hård vinter - vad ska du välja?

Vintern har varit överraskande förare i åratal. Även om kalla månader kommer och det är dags att sätta på vinterdäck - är förarna förvånade. Låt inte det överraska dig när det gäller mode. Se till att du har vinterskor i förväg. Dessa bör vara varma, vattentäta och extremt bekväma. Vi föreslår vad som är bäst för kvinnor och vilket för män!

 • 2019-11-03

Lätta gå skor på jobbet

Höst och vinter är tiden på året då vi tvingas bära tunga, varma och vattentäta skor. Tack vare detta kommer vi att säkerställa korrekt termisk komfort och minska risken för förkylning. Men det är svårt att föreställa sig att spendera hela dagen i sådana skor. Så vi föreslår vilka lätta promenadskor på jobbet som är bäst. Vi presenterar modeller som passar både män och kvinnor.

 • 2019-11-03

Sportskor i casual stilar

Sneakers, sneakers, sneakers, sneakers - det finns många typer av sportskor. De har alla en sak gemensamt - bekvämlighet. Så det är svårt att bära dem bara för aktiviteter eller sport, eftersom du kan använda det varje dag. Så sportskor är perfekta för avslappnade styliseringar. Hur sätter du ihop dem? Vilka modeller ska du välja för att se snygga ut? Låt oss se!

 • 2019-11-03

Hur tar man bort mögel från skorna?

När du förbereder skor för den nya säsongen, kan du stöta på en obehaglig överraskning. Vit beläggning på skor, lätt märkbar, särskilt på en svart sko, kan visa sig vara mögel. Ibland är färgfärgen grå, grönaktig eller brun. Du kommer säkert att känna igen det av den obehagliga smakliga lukten som kännetecknar källare. En sådan mögel finns på både naturliga och plastiska skor. Hur hanterar hon? Hur tar man bort mögel från skorna?

 • 2019-10-29

Hur väljer du trender hösten 2019 för din stilisering?

Vanligtvis behandlas skor som ett tillägg till stiliseringen, men den här säsongen finns det så många galna alternativ att det är värt att prova något nytt. Om du är rädd för att dessa typer av variationer inte är lämpliga för vardagligt bruk kommer den här artikeln att ändra dig.

 • 2019-10-16

Hur väljer jag skor för byxor?

Jag känner inte en kvinna som inte skulle ha minst ett par byxor i garderoben, och du har säkert dem också. I livets intensitet är de mycket mer praktiska än klänningar och kjolar. Du måste någonsin ha undrat vad skor du ska välja för en viss modell för att se bäst ut, och den här artikeln hjälper dig med det.

 • 2019-10-04

De mest fashionabla damskorna för hösten 2019

Höstkalendern startade nyligen, och de första gula bladen dök upp på träden, vilket betyder den sista klockan att köpa nya skor.

 • 2019-09-16

Höstskor - ta hand om skor gjorda av olika material

Fortsätter vi den föregående artikeln, kommer vi denna gång att överväga att förbereda andra höstskor för alla regniga expeditioner. I vår garderob har vi verkligen en mängd olika skor som du behöver ta hand om på ett ordentligt sätt. Inte varje person använder också läder motsvarigheter. Låt oss överväga hur vi tar hand om andra skor strax före säsongen.

 • 2019-09-09

Läderskor - hur tar man hand om dem?

Läderskor är ett måste i nästan varje höstsäsong. Tack vare dem kan du välja bra stiliseringar och samtidigt garantera att skorna klarar de tuffaste väderfluktuationerna. Du kan dock inte lämna skinnskor ensam. Vad betyder det exakt? Att det är värt att ta hand om dem på flera olika sätt. Tack vare detta kommer vi att utöka nöjet att gå i dem hela hösten.

 • 2019-09-03

Vilka vinterbröllopskor?

Vintern är inte den mest populära tiden att gifta sig. Vissa par bestämmer sig dock att gifta sig under vintersäsongen på grund av den korta tidsfristen, lägre pris eller helt enkelt preferenser. Då uppstår frågan bland gästerna - vilka vinterbröllopskor? Måste du ta skor för att byta? Eller kanske jag kan pumpa eller skor? Vi skingrar alla tvivel och rekommenderar vilken modell vi ska välja!

 • 2019-09-03

Vilka skor för ett sommarbröllop?

Sommaren är definitivt den mest populära tiden för bröllop. Ungdomar vill gärna njuta av väderens charm som denna period erbjuder. För gästerna är det också en bekväm tid - helgdagar bidrar till helgdagar och resor, och vädret utanför uppmuntrar att träffas med nära och kära och festa till daggry. Frågan uppstår dock - vilka skor för ett sommarbröllop! Vi har beslutat att samla in den viktigaste informationen för att hjälpa dig att fatta detta beslut. Här är våra tips!

 • 2019-09-03

Vilka skor för ett vårbröllop?

Ökande dagar, högre temperaturer och stark lysande sol gör att våren är den ivrigt valda säsongen för bröllop. Från mitten av mars till juni varierar vädermönstret mycket, varför det finns tvivel om vilka skor du ska ha på våren. Så vi beslutade att förbereda en handfull inspiration som hjälper dig att fatta ett beslut. Vi ger dig råd om vilka skor för vårbröllop som fungerar för damer och herrar!

 • 2019-09-03

Vilka skor för ett bröllop på hösten?

Den gyllene polska hösten - solen är lätt nedtonad, bladens gyllene färger och fortfarande relativt höga temperaturer gör att september och oktober är månader då unga par beslutar att lova att älska till graven. Ibland försvinner emellertid vädret, så bröllopsgäster undrar vilken dräkt de ska förbereda för dagen. Vi ger dig råd om vilka skor för ett bröllop på hösten som är bäst!

 • 2019-08-19

Köper vi för många skor?

Denna fråga ställs inte bara av damer, utan också av herrar. Skor är den del av garderoben som aldrig är för mycket, särskilt eftersom årstiderna ändras så snabbt. Och sommarväder är inte alltid vackert och varmt. Vi har redan blivit hälsade av augusti - en månad där allt fler stormar och kraftiga regn uppstår.

 • 2019-08-12

När börjar du leta efter höstskor?

Vi ställer denna fråga - JA! - just nu. Även om det bara är mitten av augusti, är det värt att titta in i din garderob på denna punkt. Kanske är säsongen över, men vi har lite tid att göra saneringen före hösten.

 • 2019-08-04

Eleganta fotledskor för kvinnor

Eleganta fotledskor för kvinnor är för närvarande en av de mest populära typerna av skor. Valet är enormt - både stövlar på kilen eller på stolpen, liksom bekväma wellies kan stiliseras så att de ser eleganta och eleganta ut och samtidigt var de väldigt funktionella. Det är viktigt att välja skor som ska vara av hög kvalitet, hållbart och stabilt. Vi föreslår vilka eleganta kvinnor i fotleden är värda att välja den här säsongen!

 • 2019-08-04

Vilka fotledskor för barn?

Att välja rätt babyskor är inte så lätt. Oroade över våra barns säkerhet vill vi välja sådana skor som kommer att säkerställa den högsta komforten, fotens stabilitet och inte kommer att gnida eller försvaga barnet. En viktig aspekt är också det lämpliga materialet från vilket de är gjorda. Ett bra val som säkerställer tillräcklig stabilitet för barnens fötter är fotledshöga stövlar. I artikeln nedan kommer vi att råda dig vilka skor som ska vara bäst för barnens fotled.

 • 2019-08-04

Vilka skor för sommaren?

På sommaren är garderoben fylld med färgglada, luftiga klänningar och korta shorts. Så snart temperaturen stiger, byter vi ut hela garderoben mot en lätt och bekväm. Många kvinnor undrar dock vilka sommarskor är bäst att välja på. Det är viktigt att de är luftiga och bekväma att bära, men också trendiga och tillverkade av lämpliga material. Vi kommer att hjälpa och föreslå vilka sommarskor som ska väljas den här säsongen!

 • 2019-08-04

Vilka skor i bergen för barn?

När vi väljer en fjälltur med barn, undrar vi ofta vilka skor du ska välja. Vi vill att det ska vara bekvämt, bekvämt och hållbart. Det är också viktigt att ge barnets fot adekvat stabilisering och dämpning. Vi presenterar våra förslag på skor i bergen för barn.

 • 2019-05-07

Trendig och praktisk skor för sommarbad 2019

Tillgång till utländska resor innebär att även för oss poler kan sommaren vara ett helt år. Även om den officiella säsongen börjar först i början av juni väljer många semesterfirare att semester i april eller maj. Kom ihåg att ta praktiska badskor för resan. Om vi ​​vill fråga om chic i hotellets område, låt oss välja en av de fashionabla modellerna för årets semester.

 • 2019-05-07

Hur gick stiften in i kanon av dammodell?

När vi föreställer oss vilken vacker, självsäker och sexig kvinna som ser ut, är huvudplatsen på bilden tagen av stiften. Höga klackar, som enligt modehus inte bör vara mindre än 9 centimeter, har blivit ett önskvärt element i klädkod i stora företag och en värdefull egenskap av femininitet under datum. Vem uppfann klackarna och hur gick den här typen av skor in i fashion canon?

 • 2019-05-07

Hur ser man feminin ut i karbonat?

Tungt, massivt skor som modelleras på militära modeller, som främst hör samman med subkulturer koncentrerade kring specifika musikgenrer - rock, punk och metal. Så här kan du beskriva din lera i ett nötskal. Skor med karaktäristisk bindning, höga skinn och sola, älskar tusentals tonåringar och vuxna - kvinnor och män runt om i världen. Vi föreslår hur man skapar stiliseringar med glas i huvudrollen, att deras ägare ser och känner sig feminina.

 • 2019-05-07

Vilka sneakers för småbarnet blir bäst?

Sneakers gick permanent in i fashion canon för barn och vuxna. Detta bekväma sportskor passar många stilar. Föräldrar är glada att köpa sneakers till sina barn eftersom de är lätta att lägga på, de är lätta och ser bra ut på foten. Vad ska man leta efter när man letar efter de perfekta skor och vad är de bästa sneakersna för ett barn?

 • 2019-05-07

Vilka cykelskor blir bäst?

I början av våren är det bästa dags att starta cykelsäsongen. Fritidsritt med tvåhjuling kräver ingen specialutrustning. Om numret på mätaren ökar varje dag är det värt att tänka på cykelskor. Tack vare dem kommer det att vara ett riktigt nöje att flytta på två hjul. Vilket skor för cykling blir det bästa?

 • 2019-05-07

Börja sommaren snyggt - välj fashionabla skor till shorts

Varje sommar, när värmen häller från himlen, undrar modeälskare hur man kombinerar ett elegant utseende med en känsla av komfort. En intressant idé är att skapa en stil med snygga shorts i huvudrollen. Korta byxor är frivilligt utvalda av både män och damer och utgör en obligatorisk del av sommarkläder. Vi föreslår vilka skor som är bäst för shorts under den kommande säsongen.

 • 2019-05-07

Vi väljer de första skorna för barnet

Att välja de första skorna för ett barn kan bli en utmaning för föräldrarna. Många ortopediska kirurger rekommenderas att klä småbarnets fötter redo att ta de första stegen i korrekt matchade skor. Föräldrar har ofta tvivel och undrar vad skodon ska välja så att barnen kommer att lära sig att gå rätt. Vi föreslår vad de första babyskoarna blir bäst.

 • 2019-05-07

De vackraste skorna för första kommunionen

Varje mamma drömmer att hennes barn ser vackert och elegant ut under första kommunionen. I maj kan du beundra vackert klädda barn som samlas framför kyrkorna - flickor klädda i vita klänningar med kransar vävda i hår och pojkar i kostymer. Vi föreslår vilka skor som är bäst för ett barn för första kommunionen.

 • 2019-05-07

Vi väljer snygga herrsandaler för sommaren

När värmen häller från himlen och staden är täckt av varm luft, är det en riktig slakt att gå i täckta skor. Fashion canons har sedan länge förändrats och sandaler har blivit ett viktigt element i urban styling. Männen från Medelhavsländerna har stor inverkan på sommartrenderna. Männen där behärskar skapandet av bekväma och fashionabla styliseringar. Vi föreslår vilka sandaler en elegant man kan bära.

 • 2019-05-07

Var kom sneakersna ifrån? Historien om de mest populära sportskor

Sneakers är utan tvekan ett av de mest populära och mest slitna skor. De kombinerar generationer och yrken - de bärs av rockstjärnor, skådespelare, journalister, bloggare, samt barn i grundskolan. Mode för de karakteristiska vita sulorna har varit i världen kontinuerligt i flera årtionden. Var kom sneakersna från och vad gjorde dem så kända?

 • 2019-05-07

Vi väljer de bästa skorna för en damdräkt

Coco Chanel och Greta Garbo visste vad de gjorde när de lånade kostymer från mäns garderob. Dam ser bra ut i byxor i racket och jackor. Denna uppsättning är en bekväm uniform som kan fritt styliseras. Det fungerar bra under officiella evenemang och sociala möten. Vi föreslår vilka skor passar bäst till en damdräkt.

 • 2019-03-31

De mest fashionabla kvinnornas löparskor våren 2019

Våren kommer till oss om några veckor. Urbanparker och torg kommer att fyllas med vandrare och älskare av utomhussporter. Varma månader är en bra tid att börja äventyret med att springa i fältet och arbeta på figuren före sommaren. Det viktigaste är korrekt förberedelse för jogging. Vi föreslår vad damskor är det mest moderna under våren 2019.

 • 2019-03-31

Vi väljer universella skor att ta på affärsresa

En resa till affärsresa kräver packning av lämpliga kläder och tillbehör. På plats måste vi presentera elegant under officiella möten och under fritid, vilket säkert kommer att vara noggrant planerat av arrangören. Det betyder att i en välpackad resväska måste vara formella uppsättningar och avslappnade outfits. Vi föreslår vad kvinnors och herreskor ska välja för en affärsresa, att trivas och se bra ut.

 • 2019-03-31

Vi letar efter de mest bekväma wellington stövlarna för de små på våren

Vårens ankomst är en tid för barn promenader och friluftsliv. Som skandinaverna säger - det finns inget dåligt väder, bara olämpliga kläder. zaopatrzmy därför våra barn i en trendig, våren gummistövlar, där de små kommer att kunna gå under regniga vårdagar och genom vattenpölar. Vi rekommenderar hur man väljer gummistövlar för ett barn att vara bekväm och gillade den yngsta.

 • 2019-03-31

De mest bekväma skorna för utländska resor

Resa utomlands är ett utmärkt tillfälle att lära sig om olika kulturer, utforska smaker och rave om den vackra utsikten. Det är bäst att utforska nya platser på egen hand, med hjälp av lokala transportmedel eller bara promenader. Själv expedition, då han möter ett främmande land på fötterna är ett tillförlitligt sätt att skapa minnen. När du planerar en resa utomlands måste du ta hand om lämpligt skor. Vi hjälper dig att välja skor som fungerar bäst under turistresor.

 • 2019-03-08

Idrottarnas skor - hur börjar vi våren?

Återigen återkommer vi till föremålet för sportskor. Inte konstigt - det här året är det värt att satsa på sportig och hälsosam aktivitet, tack vare vilken vi kommer att återuppliva efter vintern. Löpning och cykling blir alltmer populära, liksom olika typer av lagspel. Så låt oss finna oss i allt detta. Använd även vårt sportskor som rekommenderas att köpa!

 • 2019-03-01

Mäns skor på våren - vad är modernt, vad är bekvämt?

Herrar, det är dags för dig! Våren närmar sig snabbt. Ladies har redan gjort det första urvalet av skor och vet vad de kan förvänta sig under den nya säsongen. De vet också vad man ska köpa för att känna sig vacker och fashionabel, oavsett årstid, även den mest regniga. Och män? De kan inte lämnas kvar!

 • 2019-02-23

Hur man bryr sig om mocka skor att se perfekt trots tiden?

Suede skor har haft unflagging popularitet i flera år. Denna typ av skor är stor, och väl utformade kvinnors och herrmodeller förtjänar uppmärksamhet. Att hålla ånga av detta material ren kräver lite mer arbete än vad gäller kornskinn. Berlocken på mocka ligger i sin vackra struktur och mjukhet. Därför bör vi komma ihåg om korrekt impregnering och skötsel av skor nästan efter varje antagande. Vi rekommenderar att du lär dig att ta hand om ett par mocka, så att städning tar lite tid, och skorna ser bra ut länge.

 • 2019-02-23

Hur man väljer stift för att dansa i dem ett helt prom och många bröllop?

För många gymnasieskolor är det ett tillfälle att välja de första stiften i livet. Pumpar på en tunn pelare förtrollar med sin charm. Dessa tidlösa skor ser väldigt snygg ut i kombination med en elegant klänning, de är också ett sätt att lägga till femininitet för varje tonåring. Vi rekommenderar vad du ska leta efter när du väljer stiften, så att de inte visar sig vara ett inköp för en enda fest.

 • 2019-02-23

De mest fashionabla kvinnors skor på våren 2019

Temperaturen på utsidan indikerar mitt på vintern, men på kattrutterna kan du känna de klara vindstäderna på våren. Vi ser fram emot nästa säsong. Vi kan göra våra förväntningar trevligare genom att göra vår första vårköp. Nedan föreslår vi vad de mest fashionabla skor kommer att vara under våren 2019!

 • 2019-02-23

Vi väljer eleganta herrskor perfekt för ett gymnasium och gymnasiet

Vi väljer de första eleganta skorna för en pojke oftast för nattvardsgång och en tentamen i slutet av gymnasiet eller grundskolan. Om det inte finns många officiella tillfällen i en ungas liv, kommer vi oftast att vara i det sista året innan nästa par väljs igen. Baren är upptagen mycket hög - skorna måste behaga tonåren och vara så mångsidiga och bekväma att de kan läggas på labb och tentor. Vi råder dig för hur du väljer de bästa skorna för gymnasieskolan.

 • 2019-02-15

Sko trivia - kolla om du vet det!

Vi står inför en annan, andra artikel från serien av triviala skor. I undantagsfall kommer vi att gå tillbaka lite i tid, först komma ihåg åldern närmare oss och sluta med figuren av Marie Antoinette. Innan det kommer, är det värt att fråga dig själv om skor kan vara ... en symbol för lycka? Yes! Det visar sig att i Asien är ofta vackra stift inbäddade i byggnaderna när de kommer med dem. De ska föra välstånd till nya invånare!

 • 2019-02-08

Stövlar av framgång - timberland

Du kommer säkert att hitta dessa karakteristiska skor i en gul, nästan senapsfärg. De är en symbol för framgång inom skodonindustrin. Timberland föddes i Amerika, precis i USA, för ungefär 50 år sedan. Deras popularitet ökar emellertid inte, tvärtom - allt oftare använder modeformgivare dem för sina stileringar, oavsett tid då de skapades. För närvarande är också timberland en symbol på bra, slitstarka skor, som inte är värda att ge upp.

 • 2019-01-30

Hur många skor ska vi ha i vår garderob?

Dagens ämne i vår nästa text är frågan om antalet skor. Kvinnor har det bästa svaret - jag har fortfarande för lite. Herrar behöver inte så mycket skor, men ibland är det värt att splurga och undrar om några skor inte brister oss ibland? Och det är säkert! Vi borde ha skor inte bara för vardagliga promenader, minst två par, men också skor för speciella evenemang eller firande. I kvinnokläderna kommer klackar eller låghälsade skor att vara obligatoriska och markera klänningen. Och för män, lackade, eleganta skor är grunden utan vilken du inte kan flytta!

 • 2019-01-18

Vi kommer att berätta om skor - fem skor trivia, vilket är värt att veta!

Älskar du skor precis som oss? Visst! Därför slutar denna arbetsvecka med en kort ingång om inte så mycket om skor och deras slag, men intressanta fakta om skor. Om du vill lära dig några intressanta fakta, inbjuder vi dig att läsa den första av denna typ av blogginlägg på ButyModne.pl blogg!

 • 2019-01-13

Hemskor - tofflor, thongs, tofflor

De är vanligtvis förknippade med huset, de tar bara tillbaka bra minnen och skyddar mot ett kallt golv, särskilt på hösten eller vintern. Utan dem är det bara svårt. Blotta fötter kräver en anständig bindning och strumpor glider på dansgolvet. Ett logiskt och praktiskt val kommer att vara inköp av tofflor, vilket gör oss glada. Låt oss komma ihåg att inte bara köpa dem för barn - designfriheten innebär att vuxna också kan bära dem med glädje.

 • 2019-01-09

De mest bekväma snöstövlarna för de små

Vinter är den perfekta tiden att bygga barnets immunitet. Låt oss inte ge upp promenader och gemensamma aktiviteter utomhus - att göra en snögubbe eller kasta snöbollar - även när snön ligger nära snöets fönster och kallet klämmer oss i näsan. Låt oss ta hand om lämpliga kläder så att vårt barn inte överhettas eller svettas. Skor är också viktiga, tack vare vilka du kan korsa de snöiga trottoarerna och hoppa in i snödrivorna. Vilka är de bästa snöstövlarna för fleraåringar?

 • 2019-01-09

Snygg vinterkvinna - snygg herrskor

Under sista kvartalet, när du behöver genomföra försäljnings- och köpplaner, flyttar vi runt staden varje dag och försöker se professionellt och representativt vid möten med kunder. Vid ogynnsamma väderförhållanden, låt oss ta hand om ett av de viktigaste delarna av outfiten, vilket hjälper oss att göra ett bra första intryck - för skor. Rätt skodon ska vara varmt, inte tinas i regnet, bekvämt och framförallt snyggt. Vi föreslår vilka skor som är bäst för vintern för en modig man.

 • 2019-01-09

Vilka skor passar bäst för dagis?

Dagen när vårt barn går till dagis för första gången är en bra händelse. Vi förbereder barnet fram till nu i flera månader - vi pratar om spel, kollegor, middagar. Vi kompletterar också ett barnkolleksak som innehåller lämpliga skor som vårt barn kommer att ha på sina fötter varje dag i flera timmar. Vi föreslår vilka modeller som är bäst för dagis.

 • 2019-01-09

Skor perfekt för nyårsafton!

Vi ska börja förbereda oss för nyårsafton. Oavsett var vi tillbringar den här speciella kvällen, låt oss komma ihåg om oss själva i organisationens värme. Planering klänning och smink är jättekul och trevliga känslor. Låt oss välja fashionabla kläder, matchande tillbehör och fantastiska skor, att må bra och le för att välkomna det nya året.

 • 2019-01-02

Skor till karnevalet - de bästa förslagen 2019

Nyårsafton ligger bakom oss, och karnevalen ligger framför oss. Det är årets år som du helt enkelt måste spela, oavsett allt. Men för att det ska hända, förutom en bra händelse, bör du också hitta en vacker, unik stylisering där du kommer att känna dig som en stjärna. Hur man gör det? Personligen rekommenderar vi dig att börja med ... skor! Det här är inte helt traditionellt, men det är upp till skor att bestämma hur bra du kommer att vara på karnevalfestet.

 • 2018-12-19

Mukluki - vad är dessa roliga skor för vintern?

Mukluki är en tradition som är okänd för oss polacker men är känd för andra nationer. Mukluki tillverkades traditionellt av djurskinn - ren eller säl, men idag i det 21: a århundradet säljs inte liknande produkter. Det ändrar inte det faktum att namnet fortfarande fungerar. Betydar vinter stövlar, sys av olika material. De är inte typiska snöskor och stövlar. Mukluki har något i dem! Det är värt att använda och förtrolla de sista dagarna av 2018!

 • 2018-12-16

Elegant skor för byte till kontoret

På vintern, när det finns snö ute, och förkylningen stannar vid fötterna väljer vi skor som håller värmen. Vi lägger på isolerade, långa stövlar eller fasta snöstövlar för att stå vid busshållplatsen, eller om snöborttagningen av bilen inte slutade med frost. Lämpligt skor uppfyller perfekt sin funktion utanför. Men vad ska man göra efter att ha kommit till ett varmt kontor?

 • 2018-12-16

De vackraste skorna till julmöten

Jul närmar sig snabbt Det här är en speciell tid som vi kommer att spendera tillsammans med familj och vänner. Inredningen av lägenheten, menyn och platsen för att ställa julgranen är noggrant planerad. I förberedelsernas galenskap, låt oss också komma ihåg om oss själva. Låt oss ta en stund och välja kostymer där vi kommer att känna oss speciella under julafton och högtidliga middagar. Vilka skor passar bäst för julfamiljmöten?

 • 2018-12-16

Elegant eller varm - vilka vinterskor borde vara?

Kvicksilverstången på termometrarna sjönk under -10 ° C, och de största frostarna var inslagna med ytterligare halsdukar. I det här vädret är det väldigt lätt att bli förkyld, så ta hand om dig själv. Det är dags att byta dina favorithöstskor för soligt och varmt vinterskor. Varje år står du inför ett dilemma om du ska se elegant ut och frysa, eller välj varmmonterande men oförmögna skor på vintern? Onödigt!

 • 2018-12-16

Hur man väljer de bästa löparskorna?

Vinter är förknippad med en bekväm soffa, varma tofflor och läcker choklad, inte fysisk aktivitet. Övningen visar emellertid att känslan av salighet bara blir tillfällig - kalla månader kommer snart att passera, och vi kommer att stanna kvar med extra kilo. Därför, innan alla kommer ihåg baddräkterna som pressas in i garderoben, kan vi redan vara på väg att skapa ett livsform. Vinter är ingen ursäkt! När fönstret fryser kan vi börja äventyret med sport i gymmet på den lokala träningsklubben. Löpband väntar på att lägga fötterna på dem. Allt vi behöver är rätt skor.

 • 2018-12-14

Sport och vinterskor. Träning

Det här är vårt första nyttårsartikel där vi föreslår inte bara bekväma skor för träning, utan också ett nytt årets resolutioner. Var och en av oss måste ta hand om vår hälsa. Vi har sport att välja mellan, till färgen, men utan en riktig förklädnad kommer vi inte att tycka om det. Bekväma skor kommer att kunna uppfylla endast när vi seriöst närmar oss detta ämne. Hur man gör det, dock? Hur man köper dessa bra, högkvalitativa sportskor? Om detta i dagens artikel.

 • 2018-12-06

Julskor - vad är det bästa valet?

Bekväm. Detta kommer att bekräftas av alla kvinnor som var tvungna att spendera i alltför höga klackar i mer än två timmar och stod upp. Varje par skor kan vara bra om vi sätter dem ihop med hela stiliseringen, klänningen eller den eleganta byxan. Det här valet är vårt, men det är värt att komma ihåg hur man väljer sådant outfit innan man köper enskilda föremål. Schemaläggning hjälper dig att undvika besvikelser - för vem de är, eller hur? Därför ...

 • 2018-11-28

Vi börjar skidsäsongen - hur väljer du rätt snöskor?

Snowboots. Förmodligen är vi främst förknippade med barnskor, inte mycket moderiktiga och grova. Vi vill dock visa med den här artikeln att denna typ av skor är väldigt mycket nödvändig. Inte bara för att de hanterar fluffig snö, utan för att de ger maximal värme utan problem. Det är känt, blöt fot är en sjuk fot - dåliga skor ger inget skydd mot säsongsförkylningar, och ingen av oss vill vara sjuka, särskilt för att helgdagar ligger precis runt hörnet.

 • 2018-11-20

Barnskor för vintern - allt du behöver veta

Vinterstövlar för barn är alltid en stor utmaning. De kan inte bara vara söta. De behöver vara bekväma och skydda små fötter från kyla och snö, såväl som plyschen. De måste också vara väl matchade på grund av möjligheten till onödiga och farliga sjukdomar. Så hur passar du perfekt barnskormen? Vilken form ska skor ha för att göra snöglädjen själv, rent nöje?

 • 2018-11-14

Skor för vintern - vad ska man välja för att inte bli kall?

Den vackra polska hösten slutar långsamt. I ögonkastet försvinner november också, för att inte tala om september och oktober. Eftersom denna regnperioden var mycket förlåtande och gav oss mycket soligt väder hoppas vi att vintern inte kommer att ge i snön och i slutändan kommer vi att ha en vit jul.

 • 2018-11-09

3 sätt för skor och höst - vad ska du komma ihåg under denna våta perioden?

Framför allt måste vi komma ihåg att inte en man lever ett par skor. Vi kan - och det är värt att göra det - så många som tre par olika skor för höst, tack vare vilket vi kommer att känna oss bättre. Vi kan köpa eleganta, originella skor, perfekt till exempel för Andras parti, dagliga skor och skor för speciella tillfällen, som är mycket bekväma och oförstörbara.

 • 2018-10-30

Stövlar - en årlig hösten hit

Varje år är stövlar de skor som oftast väljas av kvinnor i varje stad. De är extremt mångsidiga och passar alla styliseringar och alla situationer. Knä stövlar är en obligatorisk föremål i varje kvinnas garderob så vi skyndar oss med utbyte av några intressanta fakta om stiliseringar relaterade till dessa skor. Kvinnor som väljer stövlar kan vara mycket roliga denna säsong. Varför? Inte bara för att nyligen stövlarna är fashionabla med en hög topp, men också för att det är värt att välja olika höstfärger av denna typ av skor.

 • 2018-10-12

Stövlar med dekorationer - en träff hösten 2018

Den här säsongen mest populära är stövlar av olika slag, men - inte bara någon. Det handlar om ett vackert och iögonfallande tillbehör, som jets, dubbar, märken och även tjocka snören. Många skorskor i höst gör att vi vill ha dem och inte bara för lösa, avslappnade stileringar. Också för de mer krävande och eleganta. Hur ansluter du det? Först av allt, med ytterkläder. Tassel stövlar med en klo är användbara för trench coat och rockar. För att få denna klo, är det värt att köpa skor med en kedja eller dekorativa platta studs som läggs på sidan, vilket betonar den kvinnliga karaktären. Det här är goda nyheter för kvinnor som värdesätter oberoende, feminin skönhet och lite galenskap när de stylar sina kläder.

 • 2018-10-05

Glany - ett ungdomsutseende i en kvinnas utgåva?

Guanys är främst associerade med ungdomsrörelser, inte helt feminina - tvärtom. Stövlar, som skor till hösten, kan dock fungera som ersättning för stövlar och stövlar, för vilka det fortfarande är för varmt. För närvarande kan vi se många intressanta par av dessa skor som kommer att få alla kvinnors uppmärksamhet. Varför?

 • 2018-09-26

Jodhpur stövlar - fashionabla höstlösning

Skor för kvinnor på hösten är en omtvistad fråga. Det finns många vackra typer och modeller och det kan inte entydigt meddelas att detta och denna sko kommer att bli drömmen om hösten / vintersäsongen 2018/19. Samtidigt måste du bestämma dig snabbt. Kall luft tog moln och regn till Polen. Det kan vara trevligt för svampplockare, men inte för damer som bara måste hitta det perfekta paret för sig själva.

 • 2018-09-19

Kalosze, eller vad kul kan höra med dig

Wellingtoner är ett par skor som vi verkligen associerar med barn, pölar och trädgårdar. Var och en av dessa föreningar är tillräckligt bra för att fråga dig själv: Vilka galoscher kommer att behövas för mig denna säsong. De allra flesta av oss har glömt hur det är att vara ett barn. Vi hoppar inte in i pölar och hoppar inte över dem och beställer enkla men vackra intryck. Det förändrar inte det faktum att vi inte behöver hoppa genom pölar - till exempel på väg till jobbet, när vi är väldigt sent.

 • 2018-09-07

Vilka bra skor måste vara på hösten?

Höst! Man skulle vilja säga, men det är känt att i september döljer vi långsamt sommarskor, ersätter tofflor med sneakers och sandaler till booties. Vädret försämras också snabbt - det finns tunga och långvariga regn, och världen drunknar i droppar och färgglada blad. Det är därför det är värt att köpa skor som inte kommer att orsaka problem. Regnsäsongen är den perfekta tiden att ventilera din garderob och lägga till ... nya skor! I dagens tillträde kommer vi att berätta för dig hur lätt det är att köpa sådana skor online.

 • 2018-08-29

Barnskor till skolan - Vilken typ av val behöver du?

Skolskor är en väldigt viktig del av septemberplattan. Även om uppmärksamhet hos föräldrar och barn fokuserar på skolväskor, bärbara datorer samt pennafall, skor och kläder är lika nödvändiga. Inte alla föräldrar vet äntligen vilka skor som ska väljas för sina barn eller tonåringar som går till en ny skola eller ny klass.

 • 2018-08-24

Slut på semester? Det här är inte slutet på att köpa sommarskor!

Dagens ovanliga inlägg handlar om favoritdelen av att äga skor - deras inköp. Att köpa skor är inte bara trevliga aktiviteter, men också mycket långvariga, speciellt om du plötsligt stöter på den bästa befordran i våra liv. Även om helgdagarna slutar, kan du fortfarande köpa fler par flip-flops och sandaler i butikerna. Vad för?

 • 2018-08-15

Hur tycker du om dina favoritskor eller sneakers?

Att köpa rätt skor har aldrig varit lätt - det gäller alla typer av skor som vi bara handlar om. Ibland köper vi dock många par sneakers och sneakers, som helt enkelt inte behövs. Varför? Vissa av dem förstöras snabbt, eftersom de inte är av god kvalitet eller används för ofta av oss. Det finns flera sätt, förutom att köpa sköna skor av hög kvalitet, vilket är värt att respektera, om du vill ha mer än en säsong från en modell av skor. Först och främst bör du alltid ta hand om skor, det vill säga ha dem för att inte förstöra bakdelen, och blanda inte heller fötterna. Tack vare detta kommer vi också att spara tipset.

 • 2018-08-12

Ska du ta med dig minst två par skor under sommaren?

Dagens långa titel kommer att bli lite varm, men medio augusti kommer snart att passera. Varm luft och den ständiga semestertiden uppmanar dig dock att skriva semesterposter och det är vad vi gör idag. Frågan i titeln är verkligen inte den enklaste, särskilt om vi till exempel går till helgen. Vi har ett litet bagage hos oss, vilket inte tillåter oss att lägga till onödiga skor på den vid första anblicken. Men är du säker? Kommer ibland vi behöver ett extra par skor?

 • 2018-08-01

Hur bryr du sig om läder, eleganta skor?

Läderskor är skodon som vi borde ha i vår garderob, åtminstone för sommar eller vinter. Sådana skor är inte bara extremt slitstarka men ser också vackra ut. De är lämpliga för ett bröllop eller julafton. Allt beror på omständigheterna. Och om inköpet är enkelt och trevligt, tar vi hand om dessa skor mycket tålamod och regelbundenhet från oss. Endast på detta sätt kommer vi att kunna njuta av deras kvalitet och estetik längre.

 • 2018-07-25

Varför är det värt att köpa skor i nätbutiken - guide för kvinnor

Att köpa skor är en svår sak. Varje upptagen kvinna vet att det inte finns någon tid att gå runt de stationära butikerna och titta på varje par nära. Därför är det definitivt - som du kan se - vi föredrar nätbutiker. Tack vare den stora kvaliteten på bilderna, liksom mycket tydliga beskrivningar, är valet av skor inte ett så stort problem. När du sitter hemma kan du dessutom beställa flera par, även för hela familjen.

 • 2018-07-17

Trekking - vilka skor att välja?

Man skulle vilja säga att det verkligen är bekvämt, men det hjälper oss inte mycket när vi väljer rätt skor. Faktum är att det finns många tips som hjälper till att fylla layetten för att besöka de charmiga bergsstigen. Idag vill vi samla dem i en förnuftig artikel som väsentligt kommer att mildra problemet vid val av skor för vandring.

 • 2017-05-22

Plattformar och grödor eller historia av bekväma hälar

Skor med klackar till de mest bekväma hör inte till. Även om de är väl konturerade och inte skadar oss någonstans, gör de benen tröttna snabbare, blodtillförseln till fötterna hindras och fötterna är onaturligt böjda. Vissa av oss måste dock ha på sig klackar varje dag (t.ex. när klädkod på jobbet kräver det), andra vill se bra ut och andra precis som klackar. Men vi vill inte alltid eller har råd att gå i höga klackar hela dagen, men vi vill fortfarande lägga till några centimeter. Lyckligtvis finns det råd! Klackar och kilar kommer till oss med hjälp!

 • 2017-05-08

Romantik från omslag: jeans och skor!

Vem känner inte dem och vem bär dem inte? De är 20-talets ikon: JEANS!

 • 2017-04-27

Trekking skor

Våren förstör inte oss i år, men den långa majhelgen närmar sig! Kommer du någonstans eller bor du hem?

 • 2017-04-10

Lite svart och vad nästa ...?

Helig påsk ligger redan vid ditt bälte. Familjeföreningar, generöst sett bord, śmingus dyngus och tidigare "ägg" på jobbet. Ibland tycks en avundsjuk kollega eller kusin vara avundsjuk. Vad ska man göra för att se vacker och festlig?

 • 2017-04-03

Hur tar man hand om vinterstövlar?

Det verkar som våren har bosatt sig i vårt hem för gott. Du förbereder redan för vårrengöring och drömmer du om att börja sommarklänningar och sneakers eller sandaler? Vet du hur du ska ta hand om vinterstövlar? Om inte så är det nödvändigt att läsa den här artikeln!

 • 2017-03-26

BOMÅS SKOR: TRAMPKI

Har du någonsin undrat på vilka skor människor som representerar olika årstider skulle gå? Enligt min åsikt skulle vinter gå in emu och färgglada Lady Spring skulle komma naturligt i färgglada sneakers! Det är tack vare hennes magiska skor att varje mark som hon skulle lägga på sin fot skulle blomstra! Håller du med mig?

Sneakersna har en historia och det är längre än man skulle tro.

 • 2017-03-15

TRENDY Wiosna / Lato 17: BOTKI

Våren kommer snabbt! På gräsmattan kan du se små fragment av grönt gräs och till och med krokusser eller snödroppar. Har du fortfarande tunga vinterskor på dina fötter? Det är för kallt för sneakers, än mindre ballettskor, så vad ska du ha på dig? BOTKI! Här är de största fashionisterna som kommer att vara - Chiara Ferragani, Olivia Palermo och Ines dela Fressange. De erövrade Paris, regniga London och New York. Men vad vet vi om dem, trots allt är det skor för vintern. Tja, nej! Boots bo hos oss också på våren! Och du kommer att se varför!

 • 2016-10-19

Svår kärlek, eller hur man köper bekväma hälar

Kärlek för höghåriga skor är ibland en kärlek utan ömsesidighet. Varför är stiften vi älskar så mycket
obekväm?

 • 2016-10-19

En kort historia av hälar

Skor med klackar får oss att känna sig mer feminina, attraktiva. De lägger till oss några centimeter höjd, men också självförtroende och sex appeal. Våra ben blir längre och silhuetten smalare. Idag är de associerade med kvinnlighetens attribut, men har de alltid varit sådana?

 • 2016-10-19

Höst vård av skor

Du bör ta hand om dina skor under hela året. Oavsett säsong och väder, för att de är vår showcase.

 • 2016-10-10

Dagisskor - fem tips för att välja skor för en ung fot

Att välja rätt skor för en förskolebarn är en riktig utmaning! Barnets fot växer, så det bör inte deformeras av felaktigt utvalda skor, men vad betyder det egentligen? Om idag på vår blogg.

 • 2016-10-10

Höststädning! Vilka skor ska du ha i din garderob?

Sommaren slutar långsamt, så det är värt att bli redo för den kommande säsongen. Även om september pampar vädret och låter dig glömma hösten, blir oktober mycket coolare. Det förblir inte, så inget annat än att titta igenom din garderob och se vad vi saknar för höstsäsongen.

 • 2016-10-03

Hur man väljer rätt storlek på skon

De flesta av oss känner till deras fotstorlek, vi vet också när man köper skor att storleken på enskilda tillverkare är annorlunda.