American Club Amerikanska 5474 bruna herrstövlar

Produkten är inte tillgänglig ;(

American Club-stövlar är en modern typ av skor som vinner mäns hjärtan. De kännetecknas av extraordinär elegans och chic, därför är de avsedda för människor som värdesätter klass och bryr sig om sin image.

De är gjorda av högkvalitativt naturligt läder, vilket säkerställer deras estetik, men ger också hållbarhet. Herrstövlar är mycket solida, de är ogenomträngliga för vatten och vind, så det är värt att investera i dem för höst- och vintersäsongen.

De finns för närvarande i flera färger, varav de mest populära är nyanser av brunt och beige. De kan sättas på för olika tillfällen, de är perfekta för både vardag och speciella tillfällen. Insidan av skorna är fodrad med ett speciellt textilmaterial som garanterar fotens komfort och full bekvämlighet vid användning.

Läderskor är en garanti för tillfredsställelse på svala kvällar. De kostar mindre än PLN 200, och du kan använda dem även i flera säsonger, eftersom de inte försämras efter den första användningen på grund av det högkvalitativa materialet som de är gjorda av.

  • Färg: Brun
  • Yttre material: Naturläder
  • Innersula: Övrig
  • Dominant mönster: utan mönster

Tack för att du lägger till din kommentar.

|