American Club Amerikanska 1617 ungdomssportsandaler röd svart

Produkten är inte tillgänglig ;(

Skor från det välkända varumärket American Club kännetecknas av en perfekt kombination av funktionalitet och estetik. Ungdomssportsandaler ser bra ut samtidigt som de erbjuder hög användningskomfort. De är lätta, bekväma, du kan bära dem i många timmar utan rädsla för skavsår eller liktornar.


Skonsula är solid och skyddar väl mot direktkontakt med marken, vilket gör foten säker - men samtidigt begränsar den inte dess frihet. En otvivelaktig fördel är den läder innersula som tillverkaren använder, som är mjuk och behaglig att ta på och ger tillräcklig ventilation, vilket förhindrar att fötterna svettas.


Sandalerna är utrustade med en praktisk lås som gör att de snabbt kan tas på och av - denna fördel kommer att uppskattas av användare som planerar en vistelse vid havet.


Skons övre lager är tillverkat av ett mjukt men slitstarkt material som behåller sitt ursprungliga utseende under lång tid. Det är behagligt att ta på och orsakar inte skavsår.


Skorna har en modern, sportig stil, och tack vare de använda färgerna – en kombination av grått och rött – är de också väldigt originella.

  • Dominant mönster: utan mönster
  • Yttre material: Tyg
  • Innersula: Naturläder
  • Färg: Röd svart

Tack för att du lägger till din kommentar.

|